Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Ombouw naar Sm...' (ID 35067).
De reply is geschreven door Ollie (UserID 3130) op 10-3-2006 20:08.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: bart de scootergek
ik vind het wel grappig, in je beginpost doe je vrij negatief over bf, maar als ik het niveau van het motor-forum bekijk is dat zelfs lager dan het bf.

die kerel die maar blijft zeiken dat hij gejat is en nog een paar, dat motorvolk daar voelt zich erg hoog boven nieuwelingen enzo.

maar verder is het wel leuk projectje, ik hoop voor je dat je er een frame-nummer+kenteken onder kan krijgen, want zo los een frame vinden doe je denk ik niet .


Net even terug gelezen naar pagina 1, op BF wordt er altijd moeilijk gedaan of iets een project is of niet, dus ik d8 ik ga mooi naar motorforum, maar je hebt inderdaad gelijk, als nieuweling wordt je daar niet bepaald vrij verwelkomt en het door blijven hakken of ie niet gejat is of wel dat begon me ook te irriteren...Maargoed, nu eens ff respect afdwingen tegenover onze machomannen, ik kan ook wel wat.


Edit: als ie op straat komt straks, gaat er idd nog licht op komen ja, al heb ik 't liever niet, ik vind het lelijk en zal er toch niet mee in 't donker rijden, maar onze vrienden zijn het hier niet zo mee eens denk ik zo..


Dit bericht is gewijzigd door Ollie op 10-3-2006 om 20:10 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved