Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Cilinder Derbi Senda' (ID 35040).
De reply is geschreven door jeffreyyy (UserID 9108) op 15-2-2006 21:40.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Yacko
Ik heb een Gilera Rcr (derbi senda)
Het gedonder begon een paar weken geleden, hij startte slecht, het was later zo erg dat hij helemaal niet wilde starten (ook niet met lopen)
Van alles geprobeerd, carburateur schoongemaakt, nieuwe bougi, niks hielp. Gisteren heb ik de cilinder er maar eens afgehaald om te kijken of de zuigerveren nog goed waren, ook daar was alles in orde. Ik om nieuwe pakkingen, en de cilinder er terug opgezet. Toen wilde hij na aanlopen redelijk lopen. Toen ik vanmorgen naar school wilde, startte hij in 1x kicken, wat normaal is, dus ik dacht: het is in orde. Ik wil op school vertrekken, WEER niet starten... Ik poos gewacht, en toen na heel veel rennen startte hij. Ik rijdt naar huis, en onderweg valt hij stil, weer niet meer aan de gang te krijgen. Daarnet de uitlaat erafgehaald, deze bleek vol koelvloeistof te zitten, niet bepaald gezond dus. Maar er zitten geen scheuren of andere gebreken in de cilinder, dus zou het misschien kunnen dat de cilinder niet strak genoeg is vastgedraaid? Ik heb dit nog nooit eerder vastgedraaid, dus moet ik de cilinder HEEL vast draaien, of gewoon vast?
Ik hoop dat iemand mijn vraag kan beantwoorden en of er misschien nog iemand iets weet wat er mis kan zijn

Bedankt alvast voor de reacties
Ltr Yacko


uitkijken dat je niet TE vast doet want toen ik me cilinder eraf wou halen was dat moertje vast geroest en draaide ik dus het tapeind los...



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved