Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'MTX-sh => ongeluk' (ID 34928).
De reply is geschreven door hond mb (UserID 10270) op 9-2-2006 21:31.

ik ben een keer met men slider in een auto beland schuld van anderen men kameraad is keer met de mt in de auto beland ook tegenpartij schuld.

bij ons ging het je moet zon schade formulier in vullen en dan na verloop van tijd krijg je bericht dat de brommer getaxeerd word
dat gebeurt dan bij een bekend bromfietsbedrijf.
daar gaan ze gewoon kijken wat zon ding voor het ongeluk waar is geweest dat schat de dealer dan in wat al die onderdelen zon beetje nieuw kosten. wat jij dan allemaal stuk hebt maken ze dan berekening van zodat jij voor dat geld nieuwe onderdelen kunt kopen die stuk zijn. ik heb toen 700 euro gekregen dat krijg je gewoon op je bankrekening en dan moet je maar zien wat je daar mee doet.
je krijg dus gewoon je schade vergoed voor nieuwe onderdeln tenzij het echt een rag brommer is waar al heel veel schade aan zat.
bijv kameraad had allemaal krasssen op tankkap en de verf was er al half af.En tijdens het ongeluk kwam er een barst in. daar krijg je niet veel voor weer want dat kunnen ze ook wel zien dat dat al slecht was. als je vooral echt mooi brommertje hebt kun je een vlink smak geld krijgen. moet je ook beetje relaxte dealer op zoeken dat had ik ook die rekende de duurste spullen. ze houden ook rekening met de dag waarde daar maken ze de prijs ook naar. dat bepalld ook hoeveel geld je krijgt. daar kijken ze ook vooral naar als die total los is verklaard.ik hoop dat ik je hiermee een beetje geinformeerd heb.


Dit bericht is gewijzigd door hond mb op 9-2-2006 om 21:35 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved