Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Beste Schakelbrommerblok aller tijden?' (ID 34821).
De reply is geschreven door jackmasterTZR (UserID 1406) op 4-2-2006 19:40.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: mblover
Vrij nutteloze discussie hier imho. Iedereen heeft een andere smaak kwa blok, en eigenlijk zijn heel veel blokken goed. Alle blokken hebben hun voor en nadelen, onderhoud je blokkie fatsoenlijk en het blijft echt wel ff lopen... Met de voor en nadelen krijg je een hele lange discussie, kan eeuwen doorgaan want er zijn heel veel argumenten voor en heel veel argumenten tegen bepaalde blokken...

Hoor ook iedereen mekkeren over am6, maar ik zie het probleem niet... Punt 1:en ja ik rijd zelf ook am6.
Nu moet ik wel zeggen, mb50 blokkie wat ik heb schakelt fijner, Punt 2:maar dat am6 lastig is vind ik onzin als je gewoon flink doorstampt zodat ie goed in de versnelling schiet.

Als je met ori bedoelt dat hij gewoon standaard snelheid moet lopen dan kan je eigenlijk elk blok wel nemen... Misschien 4 takt in dat geval want die rijden meestal iets zuiniger.


Punt 1: Dat kan alleen maar een rede zijn waarom je juist zo goed erover praat, m.a.w. het KAN blaat zijn.

Puntje 2: het is najuist lastig OMDAT je moet stampen voor de juiste versnelling. Een auto schakelt toch ook kut als je TE veel kracht moet zetten om ?m in de juiste versnelling te krijgen.


Verder is AM6 wel oke, heb er zelf ook mee gereden, toen ik me TZR had vond ik het ook ammel wel mee vallen, maar toen ik ?m niet meer had ben ik toch maar eens gaan denken hoe fijn mn MT wel niet schakelde. En dat ik er positief over praatte kan best wel eens een rede hebben omdat je het natuurlijk klote vind dat als je een apparaat hebt gekocht van 3 ruggen dat hij eigenlijk nog best klote schakelt ook. En eerlijk gezegd, denk ik zomaar dat er nu best veel mensen achter hun pc beginnen te denken van mss zou het wel kloppen wat hij zegt.

End of Discussion



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved