Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp 'Brommervakantie: Wie voldoet er aan de eisen en wil mee?' (ID 34159).
De reply is geschreven door Peter FS1 (UserID 7233) op 5-1-2006 1:33.

Ik zou wat meer dagen nemen om te rijden, 200km is teveel om dat elke dag te rijden. Het is te doen, maar het moet wel leuk blijven. Je gaat niet op vakantie om alleen maar te bikkelen en om aan mooie perzische masseuses te denken.

Vorige jaar ben ik ook op bromvakantie gegaan en tot net over de grens in frankrijk gekomen. Mijn brommer reed toen 65, om aan afstanden van 200km te komen per dag moet je brommer dat zeker lopen. Politie hoef je (vind ik) niet bang voor te zijn, we kwamen op de hele reis twee politiebusjes tegen (misschien toeval), maar ze kijken eerder hun ogen uit naar je volbepakte brommertje en verklaren je voor gek dan dat ze je aanhouden en gaan mierenneuken. Met het kenteken kunnen ze je misschien ook nog voor een NL motorrijder zien als je in hun ooghoek voorbij tuft.

Ik zou dus of de reis wat korter maken of wat meer dagen nemen voor je vakantie. Een stuk relaxter en je kan tenminste nog een terrasje pakken tussen alle andere motorvakantiegangers en genieten van de omgeving (ardenne is echt een walhalla om te rijden).

Over campings, gewoon een campingboek regelen met alle campings in de landen waar je komt, je kan overal wel terecht bij aankomst. Het liefst even doorrijden voorbij Luik (klote stad, moeilijk de weg te vinden uit die stad) en dan een camping zoeken, want net over de grens in Belgi? is geen camping te vinden. Campings in Nederland zijn heel erg duur en er zit alleen maar irritant trailervolk.

Dit bericht is gewijzigd door Peter FS1 op 5-1-2006 om 1:34 uur.

Dit bericht is gewijzigd door Peter FS1 op 5-1-2006 om 1:37 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved