Brommerforum.nl - Print: Reply
Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Vuurwerk' (ID 13773).
De reply is geschreven door Tommyofzo (UserID 10185) op 29-12-2005 22:20.
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: zundappchef
ik heb er dus 1 van 18 keuke rollen
en die gaat morge of zo keer af
ik heb der ook gewoon pure kas in gedaan zoals je een kleine kas suiker rook bom maakt
zal dus effe kort uitlegge
pakt keukenrol rolt die in het midden doe je 120 gram zuiker 80 gram kas je rolt uhm op
dan alieminium folie der om heen keuken rol aan steke en mini rook bom
grote werkt iets anders
120 gram suiker 80 ram kas in emer met 200 ml water
dikke pap moet je krijge
daar drenk je een tot of keukenrol in
vocht er uit knijpe
laten droge tot het hard is
pak stertjes in het midde 1 eruitsteken voor alles aan te steken
oprollen aleminium folie der omheen
en aan steken
mijn rook bom van 18 rolle
1.5 kilo kas
1 kilo suiker
1.5 liter kokent water
en drenke maar
droge is kutste
eerst alles op de verwarming en droge
dan alles wikkelen met steretjes en zo er tussen door en in het midden en pure kas en gewone suiker
en dan in aleminium folie en dan het geheel 1 dag buiten zetten zodat er goed vocht in kan kome
dan 1 dag binne tot het weer kei hard word
en dan aansteken kortom super veel werk maar wel dikke rookbom
Filmpjes/foto's maken
Dit bericht is gewijzigd door Tommy2win op 29-12-2005 om 22:20 uur.
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved