Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Vuurwerk' (ID 13773).
De reply is geschreven door Tommyofzo (UserID 10185) op 29-12-2005 22:20.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: zundappchef
ik heb er dus 1 van 18 keuke rollen

en die gaat morge of zo keer af

ik heb der ook gewoon pure kas in gedaan zoals je een kleine kas suiker rook bom maakt

zal dus effe kort uitlegge


pakt keukenrol rolt die in het midden doe je 120 gram zuiker 80 gram kas je rolt uhm op
dan alieminium folie der om heen keuken rol aan steke en mini rook bom

grote werkt iets anders


120 gram suiker 80 ram kas in emer met 200 ml water
dikke pap moet je krijge
daar drenk je een tot of keukenrol in
vocht er uit knijpe
laten droge tot het hard is


pak stertjes in het midde 1 eruitsteken voor alles aan te steken

oprollen aleminium folie der omheen

en aan steken



mijn rook bom van 18 rolle

1.5 kilo kas
1 kilo suiker

1.5 liter kokent water

en drenke maar

droge is kutste

eerst alles op de verwarming en droge

dan alles wikkelen met steretjes en zo er tussen door en in het midden en pure kas en gewone suiker

en dan in aleminium folie en dan het geheel 1 dag buiten zetten zodat er goed vocht in kan kome

dan 1 dag binne tot het weer kei hard word

en dan aansteken kortom super veel werk maar wel dikke rookbom


Filmpjes/foto's maken

Dit bericht is gewijzigd door Tommy2win op 29-12-2005 om 22:20 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved