Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'rollerbank' (ID 33897).
De reply is geschreven door StormingSoul (UserID 9920) op 20-12-2005 16:26.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Mitch_
[...]


Voor als die naar mij gericht was, 1. Ik remde dus zacht. En 2. staat er ?rgens in dit topic dat ik zeg dat je achterrem beter is? (Ik vind het chiller rijden ja z??) 3. Amen... En kan je rustig verder op dat speciaal gemaakte topic over remmen



Kk sorry maar ik hoop voor god en de wereld dat ze jou NOOIt op een motor stoppen.

En als jij op je bek gaat met remmen sla je theorie boek open.
Niet remmen in BOCHTEN PUTDEKSEL ZAND etc.
Dat maakt geen moer uit met welke REM. Het feit dat je nu al zegt je voorrem niet te gebruike is het zelfde als kruipend over de snelweg heen holle omdat je es op je bek ging omdat je over je veter viel.

Wacht maar tot er een auto in een keer stilstaat, jij remt altijd ''chill op je achterrem'' Schrik je je zo de kk dat je weer op je muil gaat omdat je uit reactie je voorrem indrukt wat je niet kan, gaat schuiven en in het ergste geval ergens onder komt of iemand raakt, of gewoon domweg alleen je achterrem indrukt omdat je dat gewend bent. Je bent niet veel anders gebouwd als andere mensen, dus gewenning en reactie zitten als leerprocess echt niet anders in je hoofd.

Leer gewoon met die voorrem remmen en kijk gewoon waar je remt en hoe. Anders hoor je er niet op thuis want nu ben je nog gevaarlijker.



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved