Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'rollerbank' (ID 33897).
De reply is geschreven door User 927 (UserID 927) op 20-12-2005 7:57.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: jeroen55
jonge!!!!! jij snapt dur nix van.

ik moet lang het kanaal rijden. is een lange rechte weg. dus wa huil jij nou



Wij snappen het prima

Jij bent gewoon niet slim genoeg om op een opgefokte brommer te rijden, dat hebben de juten ook ingezien, daarom hebben ze em ingenomen. En dat is precies goed.

Jij bent namelijk zo'n persoon die de verzekering voor schakels 20x hoger maakt, gewoon omdat je vroeger of later een keer iemand serieus aanrijd... en nou niet zeggen dat je perfect rijd, en aan een achterrem genoeg hebt etc. Waarom denk je dat bij motoren de voorremmen meestal veel groter zijn dan de achterrem? Omdat je gewicht naar voren verplaatts als je remt, de druk op je voorwiel komt te staan, niet op je achterwiel, je achterwiel dus veel sneller slipt dan je voorwiel en je dus harder kunt remmen met je voorwiel. Er komt gewoon een moment dat jij er achter komt dat je met alleen die achterrem zwaar tekort komt aan remvermogen, terwijl iedereen met een voorrem optijd stil zou staan.

Komt nog eens bij: Als je een brommer opfokt heb je de kans dat ze em innemen, dat weet je van te voren. Onderdeel van het spel, niet janken, gewoon een nieuwe kopen en als je daar geen geld voor hebt ga je er maar voor werken

Dit bericht is gewijzigd door Razadull AKA Roald op 20-12-2005 om 7:58 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved