Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'beste uitlaat voor tsx' (ID 33457).
De reply is geschreven door 70cc tsx (UserID 7023) op 9-12-2005 15:59.

om hier nog even op terug te komen deze gast heeft helemaal gelijk.
ik heb ook zon uitlaat en die doet het zo ontzettend goed op me charmo! trekt goed op tot de 10,5k en loopt toch zo een kleine 90!!!
dit is waar wat hier vertelt word
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: henk-88
Wat mij betreft stopt het nutteloze gediss-cussieer (over mij en over de snelle TSX-uitlaat met typenummer: Suzuki x1361x ) hier. Wie of wat ik ben is in dit opzicht niet belangrijk. Het ging om een uitlaat die in het topic beste uitlaat voor TSX in het lijstje van beschikbare TSX-uitlaten niet genoemd werd. Ik voegde hem aan het lijstje toe. Ik heb me misschien wat teveel laten meeslepen maar die uitlaat is gewoon goed, en verdient het om hier bekend te zijn. Scooterkiller heeft er ook een en is er erg over te spreken. Uncle BLAM heeft er een en is er ook erg blij mee en ook Lykantroop heeft er een. Ze waren blijkbaar gewoon in Amsterdam te koop en misschien op meer plekken dus er zullen er wel veel meer van zijn dan deze drie. Het bestaan hoeft iig niet meer ontkend te worden.

Het zou mooi zijn als mensen de moeite nemen om die uitlaat -met typenummer: Suzuki x1361x - eens uit te proberen op hun -snelle- set-up om te kijken wat het uitmaakt. Als die hun bevindingen dan weer hier melden, worden we er weer wat wijzer van. Laat de uitlaat maar voor zichzelf spreken.


edit: op pagina 4 van dit topic staan de foto's van deze uitlaat

Dit bericht is gewijzigd door henk-88 op 26-11-2005 om 20:14 uur.




Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved