Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Waarom scooterrijders zulke losers zijn!!!' (ID 5470).
De reply is geschreven door huh (UserID 574) op 14-9-2002?12:20.

Quote:
Originally posted by: zoetahmeerdah smits?(marcel)

hahaha ik hoorde vandaag ook zo iets moois, n gozer die 100 ree op z'n plee was aangehouden en op de rollerbank gezet, hij krijg een boete van 60 euro ofzo, 1.2 kw zei hij

nou volgens mij als je 100 rijd heb je meer dan 2 kw.

2kw op een rollerbank is 75+ wat klopt er niet??




Rollenbank klopt sowieso geen ruk van. Mn brommer loopt 80-85 (weet ik bijna zeker) en anders nog zeker 75. Kreeg 86 euro boete en had ergens gezien dat dat overtreding van constructiesnelheid met 20-25 km/h was. Dus op de rollenbank loopt mn brommer maar 65-70?? Dus echt nie.

Is algemeen bekent, maar ja ik moest het verhaal ff kwijt, want iedereen hier denkt nou dat mn MT maar 70 loopt en das dus nie!!! En ik kan het nie bewijze want hij ligt uit mekaar.


Maar over scooters, mn ma vertelde een verhaal, reed ze op zo'n stuk invoegstrook naar de snelweg, werd ze rechts ingehaald door een scooterrijder zonder helm (ben je ook lomp of nie dan), nou ja gaat een stuk de snelweg op en remt op een gegeven moment af en draait op de vluchtstrook om (!!) en rijdt weer terug. Ben je toch ook lomp of nie dan??

Maar om nou te zegge dat alle scooterrijders slecht zijn...in de buurt loopt ook zo'n gast op z'n MT de vaagste stunts uit te halen. Rechtdoor over de rotondes (door de bloemen) met iemand achter op. Dat soort dingen. Wel geinig eigelijk


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved