Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'beste uitlaat voor tsx' (ID 33457).
De reply is geschreven door Henk-88 (UserID 4824) op 27-11-2005 16:28.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Jekko
Jij word zeker zelfs al door je ouders uitgekotst met je altijd tegenstrijdige meningen die gebaseert zijn op een verhaaltje dat je hoort?
Blijkbaar heb jij meeeeeer ervaring en weet jij veeeeeel meer van tsx dan als tsx n00bies die al jaren op dit forum rondzwerven.
Naja maar als er als tsx kitjes van 2500gulden bestaan, en de uitlaten van de toekomst met schotjes in de uitlaat gaan werken om de powerband te verlengen, korter te maken, en meer kracht onderin en bovenin te krijgen( jah I know ik vergeet vast de helft wat die wonderuitlaatjes kunnen) dan moeten we jou maar als hoofd tsx expert benoemen om van alle nieuwe bevindingen op dit gebied op de hoogte te blijven!!!
Hierbij heb je mij ook volledig overtuigt en vast ook een heleboel andere mensen en ik zal nog vaak je verhalen lezen om wat boeiende informatie over de nieuwe speed en design bevinden op brommer gebied te kunnen blijven volgen!!

afbeelding


Mijn meningen zijn tot nu toe nergens tegenstrijdig.
Jij probeert mij steeds woorden in de mond te leggen die ik nergens gezegd heb. Hou daar mee op want ik moet daardoor steeds reageren omdat mensen anders denken dat ik het met jouw verdraaiingen eens ben.
De TSX-kits van 2500 gulden bestonden. Dat jij dat niet weet, zegt meer over jouw gebrek aan kennis.
Ik zeg nergens dat die snelle schotjes-uitlaat meer vermogen oplevert dan een goede expansie. Ikzelf ben nog steeds van mening dat je met een goede expansie sneller kunt. Maar ook dat een schotjes-uitlaat best snel kan zijn en lekker kan rijden vanwege de veel bredere powerband.
Jouw hele verhaal is steeds weer om aan te geven dat je me niet gelooft en omdat je aandacht wilt. Dat weet iedereen hier nou wel. Als je nog meer aandacht wilt doe dat dan in mijn profiel of via inbox. Dit topic vervuilt door dit soort reacties en het feit dat ik daar weer op moet reageren omdat het niet waar is wat je beweert.

@ TSX freak: de uitlaat van Uncle BLAM weegt ong. 4 kilo. (Ook voor jou: reageer in mijn profiel of inbox als je graag wat kwijt wilt dat nogal persoonlijk is.)

@ crossgek: ik neem aan dat je bedoelt dat een goede expansie-uitlaat meer vermogen kan opleveren dan een schotjes-uitlaat, en dat denk ikzelf ook. De (Proma en Gianelli) bovenlangse expansie-uitlaten hebben echter volgens mij geen ideale vorm voor expansie en zijn alleen daardoor al niet te vergelijken met een goede expansie-uitlaat. Misschien doet een schotjes-uitlaat met die bovenlangs-vorm het gewoon beter.

Als ik wat meer weet over technische specificaties, zinnige testresultaten of iets anders zinnigs over de Suzuki x1361x -uitlaat te melden heb dan post ik dat wel hier tzt.



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved