Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'RS Slaat af waneer warm gelopen.' (ID 33401).
De reply is geschreven door rs2_freak (UserID 6615) op 23-11-2005 11:59.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: mcdronkz
ik weet wss het probleem wel, ik heb het ook gehad met m'n classic.

je hebt het wss alleen als het heel koud is, de carburateur "bevriest" als het ware, en zorgt dat ie minder toeren kan gaan maken en valt uiteindelijk uit. na een tijdje wachten loopt 'ie weer, totdat 'ie inderdaad een tijdje gereden heeft.

er zijn verschillende dingen die je kunt doen, zoals spruitstukverwarming, een spiraaltje in het luchtfilter etc, maar ik vind het allemaal zooi. het beste neem je een dikke carburateur, een 19mm ofzo, die hebben geen last van dit probleem.

heb je w?l een grote carb, en blijf je dit probleem houden, zul je toch een manier moeten vinden om je carburateur/luchtfilter warm te houden..



maar hij heeft toch kappen op zn rs dus het zal wel niet veel zijn maar t houd toch de warmte wel een beetje vast. dus hoe kan t dan bevriezen? ik snap wel dat ie dan die ijskoude lucht aanzuigt maar onder de kappen wordt het dan toch wel steeds een stukje warmer... waardoor de rest van de carb en het luchtfilter btje bij btje opwarmt en ik heb er ook geen last van en ik heb een naked bike met 12 mm carburateur dus ik denk niet dat t daar aan ligt, k bedoel de grootte van de carburateur


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved