Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'het Grote Filmpjes topic part 3' (ID 33222).
De reply is geschreven door Yanos (UserID 7061) op 19-11-2005 17:42.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Baasbas
hmm nou je hebt me overtuigd! Laten we ze allemaal het land uitzetten. Maakt niet uit dat ze een nederlands paspoort hebben en nederlander zijn!

En daarna doen we alle Feyenoorders! Want die ene Ajacied (Picornie?) is door een Feyenoorder vermoord. Dat kan ook niet door de beugel dus alle Feyenoorders zijn moordenaars. Ik vind dat we geen risico moeten nemen en gewoon alle Rotterdammers het land uit moeten..

Maar waarom zou het bij voetbal moeten blijven? Hoe heette die zwerfster? Anja Joos? Die is vermoord door medewerkers van de Albert Heijn!! Belachelijk.. Dus ik stel voor dat we alle Albert Heijn winkels plunderen en iedereen die daar werkt het land uit gooien.

En werden er niet door kinderen stenen van viaducten gegooid? Laten we alle kinderen het land uitzetten, want die mormels zijn niet te vertrouwen! Ze zijn allemaal hetzelfde, dus weg ermee!


haha offtopic, maar je draait er helemaal eromheen, hoezo het land uitzetten? lol, je probeert naar het straatje van "het zijn de rotte appels uit een groep toffe peren" te lullen maar daar heeft het niets mee te maken, die turken zijn gewoon hardstikke georganisseerd blijkt nu, vooral als ze verliezen dan zie je dus de echte eenheid, dat ze uiteindelijk allemaal hetzelfde zijn, ja, de turken bekennen het zelf, en nee, dit vind je niet elders in europa, hooguit in italie/spanje, maar turkije springt erboven uit


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved