Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'aprilia af1 help aub' (ID 32794).
De reply is geschreven door Stefannn (UserID 6393) op 30-10-2005 7:57.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: David Mazereeuw
oke, vandaag was het te maf, ik heb de bougie vervangen maar dat hielp niet, zaterdag was k hem ff aan het oppoetsen, moet helemaal mooi zijn voor nh meeting en, toen ik klaar was wou ik hem nog een keer proberen aan te lopen en nu dee die het opeens, ik snap er niets meer van, maar dan doet ie het en komen er natuurlijk weer nieuwe problemen:

ik reed vanavond en opeens pakt mijn koppeling niet goed meer, ik rem af schakel omlaag en probeer weer verder te rijden. lukt wel maar ik stop ergens waar dat kan, dan valt ie meteen uit, in zijn 1 zonder koppeling, tsja dat werkt niet.
probeer hem weer aan te lopen en dat gaat maar dan wil ik koppelen en dan lijkt het of hij maar half gaat. de hevel gaat plots ook met meer speling in het begin en wat zwaarder.
zou dit de kabel kunnen zijn?

nog 1 ding, ik heb geen achterlicht omdat de vorige eigenaar zei dat normale lampjes het niet volhouden vanwege de trilling en ik een vrachtwagenlampje moest nemen met dezelfde aansluitingen, kan dit?waar?prijs? of, led? is dat wel bestand tegen die trilling? en weet iemand toevallig een mooi led-dingetje voor een leuk prijsje?

was wel ongeloofelijk blij om weer te rijden


JE achtetrlicht brand steeds door, waarschijnlijk is dit een blijvend probleem of je moet er spanningsregelaars tusse zette en dat vrachtwageverhaal is onzin daarop heeft ie je genaaid.

Je kan je koppeling misschien nog bij je hevel afstellen.



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved