Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp 'After Topic BM2k5' (ID 30997).
De reply is geschreven door damage (UserID 2471) op 2-8-2005 17:44.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: krijgdeteringtoch
[...]


he wie ddenk je wel niet wie je bent domme loser
als jij nou gewoon ff lekker je kutsmoel dichthoud


tering zeg, jij blaat zonder te weten waar je over praat en stfu tegen harrie, anders krijg je de wkvwokp op je dak (WijKomenVoorWarrieOpKnokPloeg)

en frits was zich ook op zijn minst kansloos aant gedragen, sta k met lude en leen te lullen, komt frits er ook ff tussendoor tyften met commentaar waar zelfs het gras verveeld door werd en dat niet bepaald 1 keer

en volgens mij is der niemand echt onder de indruk van je-ik-wil-toch-tegen-de-mening-van-de-meerderheid-in-breezah-houding, krijgdeteringtoch..

btw 2k6 in de achterhoek dan maar? hier kan en mag alles, als ik mezelf zo es naga scheelt mij ook duizenden km's rijden. (soms zelfs tijdelijk op 3 wielen, of in de bosjes, over dwars en zelfs nog op een vrachtwagentje) gezien dat k 3 keer ofzo naar huis en terug ben gereden en in almere alleen al een keer moest tanken omdat het niet te vinden was die camping (1 keer onnodig vanwege de anwb kerel die para was over iets wat met te weinig remdruk te maken had, en de klpd die ook niet echt mee wilde werken )




Dit bericht is gewijzigd door damage op 2-8-2005 om 17:58 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved