Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Uiterlijk Forum in het onderwerp 'stickers !' (ID 30733).
De reply is geschreven door Johnny_D (UserID 6762) op 12-7-2005 23:19.

wat een noobs allemaal zeg
het beste kan je gewoon eerst ff kijke of je ze er gewoon zow afkrijgt(ik neem aan dat ze niet onder je lak zitte?)
sommige stickers kun je namelijk zow weer verwijdere dit licht vooral aan de kwalitijd folie waar de sicker van gemaakt is, ondergrond waar die op zit en hoelang de stikker er op zit.

met heet wat water kan maar dan moed je het wate heel heet koken (dus net graatje of 50 want dat helpt geen fuck) maar je hebt grote kant dat je je hande brand dus das niet zoon goed plan.

met de een polyester fhon kan ook en dit werk geweldig want ik gebruik die aperate ongeveer altijd bij debelletering ff met 360grade celcius er overheen en ze kome er af(moed je soms ook nog wel eens gewoon lijm weg poetse maar ook dat licht aan de sticker) als je plasic kappe hebt of polyester of een ander iets wat kan smelte is de fhon ook geen goed plan.

je kan ook gewoon bij een recklame burau vrage om stikker verwijder spray. tis een beetje gemisch maar het werkt supper want de stikker pleurt er zow af ff schoon vege en klaar.

het beste kan je gewoon de 1e optie neme(met de hand er af peutere) en dan een beetje acrysol hale bij een verf winkel(geen stikker verwijderaar want das kut troep dat er voor kan zorge dat er een witte anslag op komt)met acrysol lost de lijm die er nog op zit netje om en veeg je het zow weg en is terglijkertijd een mooie ondvetter

en ga nu niet lope janke dat het anders moed want ik heb hier niet voor nix een fucking diploma voor gehaalt

edit: het er op plakke is ook simpel zat gewoon goed onvette stiker er op plakke met 2 stukjes crap tape(schilderstape)(schutvel stikker er nog wel op late zitte) ff uitmeten dat hij recht zit en int midde stukje tape over de lengte van de zijkant van de stikker ander tapje door scheure, stikker omklappe en schudvel verwijdere, stikker terug klappe bete bove de kap houde en me en blokje schuim(eigelijk en spaantje maar iets anders wat hart is maar net nog een beetje flexiebel is ook goed) aanvrijve en klaar voor verdere instrukties of het bestelle van zoon spaantje mij ff inboxe

Dit bericht is gewijzigd door Johnny_D op 12-7-2005 om 23:25 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved