Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'nsr kappen' (ID 30617).
De reply is geschreven door Nelly (UserID 461) op 7-7-2005 20:50.

Ik loop zelf ook al een tijdje met deze gedachte, en wilde het eigelijk deze vakantie gaan doen. M'n NSR zit nog niet eens in elkaar en mijn hele vakantie zit ook al volgepropt, dus het zal er wel weer niet van komen.

Het idee wat ik zelf heb is veel eenvoudiger dan diegene die hierboven als voorbeeld zijn gebruikt. Het enigste probleem is dat je denk ik geen voorkap kan maken op de manier die ik bedoel, of nouja dat lijkt me echt een hels karwei.

Ik had het idee om custom achterkappen te maken door de gele NSR te monteren en dan een plastic doek over heen. Dan ga je met klei de vorm maken die je in gedachte hebt en klei je het simpelweg om je frame/zadel andere onderdelen heen.. Ik heb geen idee of het werkt, maar het leek me een eenvoudige en leuke manier. Als je dat hebt gedaan flep je der gewoon van die polyester matten omheen en zorg je dat ze hard worden. Deze kan je dan nog met plamuur bewerken zodat het egaal wordt.

Het enigste waar ik dus mee zit is of ik niet weet of die matten sterk genoeg zijn om als complete kap te fungeren.. Misschien dat iemand anders dat weet??..
Anders kan je gewoon nog andere lagen ofzo erop doen zodat hij wel stevig is. Als voorkap ga ik gewoon een andere kap modificeren, van een scooter ofzo, maar mijn uiteindelijke doel is gewoon een streethfighter/naked bike/eigen brommer te maken en geen race kuipen oid erop te hebben...

Dit bericht is gewijzigd door Nelly op 7-7-2005 om 20:51 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved