Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'zie hier mijn nsr' (ID 4893).
De reply is geschreven door NSR-TUNER (UserID 39) op 30-7-2002?00:59.

die brommer heb ik helemaal opgeknapt enz. zag er eerst niet uit, onderkuip rood, tank was paars, velgen paars, voorkap was groen ofzo ruitje wit, ga maar door, soort regenboog ding, lelijk dus toen heb ik m overgespoten in deze kleuren.

En toen op mn 17e verjaardag (had m toen al 4 maanden ofzo)ging ik een rondje rijden met een vriend van me, en ben toen bij ons in de buurt in een bocht geramd door een enorme tyfustering #@$#@ kankerlijer en bennik met (voornamelijk) mn knie tegen een paal op geknalt met 70km/h (+ brommer maar die kwam nie tegen de paal, maar half stoeprand en is over de weg geschoven)was mn hele brommert verrot, gozer is snel door gereden en hij heeft me 10000000% geramd dat weet k zeker. En t was echt wel zijn schuld, geen geld terug dus..:a :p

Mn knie was trouwens ook goed verrot toen ik dus met mn knie tegen de paal aan geknald was en ben toen van de brommer afgeslingerd, t eerste wat ik d8 toen ik mn ogen weer open deed was: aaaauuuuww tering mn knie, en toen kuttttt mn brommer en toen d8 ik opeens: heej waar is mn schoen? die lag dus 10 meter verderop.. en toen t tot me doordrong dat k geramd was zag ik net die gare smerige kut auto de bocht verderop om rijden met een noodgang, geen nr. plaat kunne zien dus..

naja later weer wat kappen gemaakt en gespoten dus nu issie weer zo, behalve tank is nog zelfde..
heb m later verkocht aan NSR-freak, dat was in april/mei dit jaar..

[This message is edited by NSR-TUNER on 30-7-2002 01:20]


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved