Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp 'Aftertopic van de BIGmeeting in Gietem' (ID 4808).
De reply is geschreven door Zeta-boy (UserID 14) op 25-7-2002?20:38.

Leuk om te lezen dat jullie het leuk hebben gehad ondanks dat ik er niet bij kon komen. Sommige mensen zeiden dat ik anders met de trein moesten komen, maar dat zou me te veel geld kosten. En bovendien wilde ik niet de hele week bij iemand achterop rijden. Ten eerste is dat niet leuk voor mij en ook niet voor degene bij wie ik achterop moest.

Maar wat ik niet snap is dat sommige mensen zo moeilijk over die wip van rens en mat. Zo bijzonder is dat niet hoor. Ik heb dat al vaak genoeg meegemaakt toen ik bij Danny en Broske thuis zat. Zit ik samen met Broske op het forum en dan ligt danny in de kamer ernaast een wip te maken met zijn vriendin. So what??? Geef ze hun plezier.

Maargoed, ik weet nu prijzen van wat de reparatie gaat kosten van mijn motor ( 160 euro voor de zuiger en zuigerveren) en zodra die gemaakt is zal ik eens wat mensen op gaan zoeken. Je hoort wel als ik bij jullie langs wil komen. Mocht ik volgend jaar nog op dit forum zitten ( wat ik wel verwacht ) zal ik dan echt proberen bij de meeting te zijn. Moet lukken dacht ik zo als er volgend jaar weer een BM is. Zijn er plannen voor


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved