Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'michael jackson totaal onschuldig' (ID 30086).
De reply is geschreven door Junkie XR (UserID 76) op 14-6-2005 9:25.

Zonder ff in te gaan op wat anderen hebben gezegt;

Ik ben er blij om dat ie is vrijgesproken, ik denk namelijk dat ie ook geen gekke dingen heeft gedaan met kinderen behalve knuffelen. Iets wat mensen misschien wat verdacht vinden, maar dat is omdat zij de perverts zijn!

Het is makkelijk om iemand die dan al verdacht bevonden word aan te klagen, natuurlijk ga je er van uit dat je gaat winnen, want hij heeft veel tegen en jij dus veel mee. Bijvoorbeeld de eerdere rechtzaak die die heeft afgekocht, maar ook andere zaken, wat mensen blijkbaar niet schijnen te weten, wat toch al heel vaak in het nieuws is geweest, namelijk dat Michael helemaal niet zoveel geld meer heeft. Tuurlijk, hij is razend populair geweest, maar die tijd is over en z'n laatste nummers hebben ook nou niet zo geweldig verkocht en als je voorderest aardig veel geld uit blijft geven, dan is het ooit over!
Verder heeft mijns inziens Michael ook helemaal geen invloedrijke omgeving. Misschien andere sterren waar ie mee bevriend is, maar die kunnen ook niks anders doen dan een goed woordje voor hem. Wat ik bedoel is dat er geen hoge politici of rechters zijn waar die banden mee heeft. De enige fans die die heeft zijn de mensen die zijn muziek goed vonden en achter hem zijn blijven staan omdat ze in z'n onschuld geloofden.

Kortom, een makkelijk doelwit en als je de geschiedenis bekijkt van de desbetreffende mevrouw qua aanklagen, dan weet ik eerlijkgezegt al genoeg. Ik denk dat in deze rechtzaak genoeg naar boven is gekomen om overtuigd te zijn dat Michael inderdaad niks meer te verbergen heeft. Wat boeit dat ene porno boekie nou wat ie had liggen, denk dat de gemiddelde BF'er schokkender materiaal in huis heeft.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved