Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Rieju RR verkopen, Rieju MRX kopen....... info??' (ID 4745).
De reply is geschreven door Nasic (UserID 634) op 20-7-2002?21:20.

ok, ben dus vandaag ff bij massink geweest, en hij begon al met me rr af te kraken..... alle minpunten opnoemen, hij zag er de mooie kant niet vanaf, terwijl hij er nog best goed uitziet.

toen we over de prijs begonne te lulle van een nieuwe mrx begon ie al vaag te doen over een nieuwere (betere) versie die toch al eens wat duurder uit kon vallen dan de vorige serie (volgens mij bullshit). maar hij wou geen prijzen noemen

daarna vroeg ik wat ik voor me rr weer kon krijgen. hij begon er zo achterlijk omheen te lulle, dat ik maar ben gegaan.

hierbij wil ik niet zeggen dat massink slecht is ofzow, want ik haal er regelmatig spul vandaan, maar zosnel er gehandeld moet worden zeggen ze nix, maar lullen ze er alleen zo erg krom omheen, dat het er op neer komt dat je zelluf nix weerkrijgt voor je inruiler.

Volgende wk maar eens kijken bij heima in den ham, waar ik destijds mijn rr ook heb gekocht. Die gast was destijds best relaxt, en ze verkopen daar de rr nieuw voor 4250 gulden, en ik zag ze bij massink voor ongeveer 5100 gulden staan.....


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved