Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Offtopic: Junkmail!' (ID 4389).
De reply is geschreven door gran turismo (UserID 196) op 26-6-2002?19:42.

Ik snap de mensen hier echt die zitten te zeiken dat ze veel junk mail ontvangen op hotmail, hotmail is niet verplicht hoor!!
Ik had ook hotmail, sinds het door microsoft over genomen is is hotmail alleen maar slechter en slechter geworden, ik heb nu een email adres op www.emeel.nl hier heb je 10mb ruimte geen junk mail, en het is veel sneller als hotmail, en je kan er ook mee op msn als je er een .net acount voor aan maakt.

Omdat iedereen hier zo stom is om een hotmail account te nemen denk microsoft alles te kunnen maken, ze beginnen er geld voor te vragen, ze geven email adressen zomaar vrij, etc. Dit doen ze allemaal omdat iedereen toch wel een hotmail adres neemt, want veel mensen wil op het msn netwerk, en die denken vaak dat dat niet kan zonder hotmail adres .

En Micro$soft heeft nog een paar "leuke" projecten lopen die ze over een tijdje in willen gaan voeren.
1 daarvan genaamd hailstorm d8 ik, willen ze dat iedereen zijn harde schijf vanaf microsoft server wil laten draaien, zeg maar dag tegen alle illegale kopietjes of software waar je geen licentie voor hebt en mp3's divx's etc.

een ander is deze:
http://gathering.twe...opic.php/534756/1/25

Microsoft kan dit soort dingen allemaal flikken omdat ze een monopolie positie hebben, en ze gaan ervan uit de gebruikers kopen/gebruiken het toch wel.

nouja ik draaf een beetje te ver door mischien, maar microsoft probeert gewoon alles toe te eigenen, en ze worden groter en groter, nu kopieerd bijna iedereen een windows versie, later zal dat waarschijnlijk niet meer kunnen en moeten we het verplicht kopen, en dat word ff slikken, want M$ kan de prijs zo hoog maken als ze willen, ze hebben dan toch geen concurentie meer.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved