Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'wat cagiva probs' (ID 27666).
De reply is geschreven door Bullet (UserID 1041) op 2-4-2005 2:59.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: gonzales

hey ! ik ben net terug van avondje kroeg hangen en cagiva showen . kheb enkel probs ondervonden . m'n blok is aangepast en loopt al betrekkelijk goed .enkel heeft ze deze avond effe uitgevallen ! reed wel al tijdje en op eerder idiote manier maar kvs en dus blok was niet te heet ! wel voelde carter rond vliegwiel abnormaal heet aan . m'n bougi was nat en ik kreeg zeer zwakke vonk ! na 10min had ik terug felle vonk en ze liep ze terug . is dit gewoon eigen aan cagiva ontsteking en moet ik op zoek naar race onsteking of is dit eerder abnormaal en moet ik het defect zoeken ?

nou klinkt niet echt normaal he :S

2de prob ken ik zelf al oplossing voor : stroomregelaar wordt heet maar staat op plastic kap deze begon te smelten , dus stroomregelaar op frame plaatsen?

waarom zo ie dan zo uberheet?

3rde prob m'n waterpomp ! in naar huis rijden reed ik wat rustiger toch liep temp ietswta hoger op ,heb zelf tempmeter erop gebeundt toen ik bijna thuis was raakte meter net rode zone toen ik me helm afdeed hoorde ik een schrapend geluid aan de waterpomp en me blokolie is wit-creme dus raakt der kvs bij is een revicie-kit van pomp derbi gpr bruikbaar ?

nou wat denk je zelf? haal gewoon de keering der uit en ga naar je lokale brommerboer

4rde prob is achterrem , pomp was kapot bij aankoop en heb depomp van soes rg250 gemonteerd wat redelijk gelijkaardig is ! enkel ietsgroter dus eventueel iets krachtiger maar nu voelt ze weerom sponzig aan terwijl ze eerst direct aanvoelde . m'n remklauw zijn de keringen verstorven en nu gaar geraakt dus past deze reviciekit ook van derbi gpr

zover ik weet heeft een prima andere remklauwtjes dan GPR, maar daar ben ik niet zeker van




Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved