Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Brommer probleem(pje)' (ID 26861).
De reply is geschreven door Razor (UserID 3769) op 7-3-2005 22:09.

Ik vanmiddag ff me carb en me filter eraf gehaald. Onderin me powerfilter zat olie, denk 2 takt olie, dat heb ik er een beetje uitgewrongen . Carbarateur was gewoon schoon, en vloterbak ook. Bougie eruit gehaald, en zat een klein beetje zwart vettig spul in/op, vonkte wel alleen of de vonken te klein waren dat denk ik niet. Geen rode vonken want dan is ie opgeblazen ofzo d8 ik. Maar morgen gewoon even andere oude bougie testen. Hij heeft nog wel compressie. En ik denk dat ik met dit weer voorlopig nog maar ff me orginele filter(box) er weer opzet.En kijken wat voor kleur me bougie is, dat kon niet omdat ik natuurlijk niet een flinke rit kon maken. En me filter zit idd in de buurt van me achterwiel, zit nog wel bescherming beetje tussen.
Maar ik vind dat als ik moet kicken hij soms half blijft haken, dat is dan zker dat me zuiger op het onderstte of bovenste dode punt zit? En komt dat misschien omdat ik al zoveel gekickt heb, dat ie daarmee geen olie krijgt?

En ik hoor een licht geratel maar dat was al paar weken zo. En of dat uit de buurt van me cilinder, kvs-pomp, oliepomp komt dat weet ik niet. En me bougie was klein beetje vochtig maar niet extreem.

Dit bericht is ge-edit door leonardo op 7-3-2005 22:09


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved