Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'ik ben zo blij jajaja; nieuwe spulletjes!!!!!!!' (ID 4252).
De reply is geschreven door Steve_ZHC (UserID 426) op 14-6-2002?02:36.

ach ja, ik heb mijn blok weer uit elkaar gehad, cpl. uit elkaar gesloopt, koppelingskant ?n bak-kant, ik tekeningen maken, bak was 100% OK, alleen koppelingskant, daar zit dat plaatje op de schakelwalsm, het blok pakte die niet helemaal goed op 1 of andere manier...

Ik heb vandaag weer nieuwe pakkingen gescoord, grondplaat max. vervroegd, 'nieuwe' 18mm erop, morgen nog ff verder alles vastdraaien en dan weer de koppeling bestuderen, dan dat weer in elkaar, na evt. aanpassen onderdelen, en dan weer proberen.

Ik zit er ook aan te denken om het blok weg te brengen en het te laten doen...

En bij Luiytink werkt zo'n ouwe man met baard en bril, die kon voor 25/30 euro een kabelboom scoren voor een MT5 S-J, komt mooi uit, de mijne IS een MT, en ik kon wel ff langskomen met mijn ouwe kabelbende.
Kom ik daar, is hij 3 week op vakantie en die lelijke stotterbek kraamt iets uit van, "ja, en die schat ik wel op zo'n 150 gulden..." later, dan wacht ik wel ff 3 week, vuile flikker.

Morgen probber ik wel.
1st ff om 10.30 u op school zijn vette kater wordt dat...


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved