Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Mb flipt' (ID 26136).
De reply is geschreven door brutalmb70 (UserID 2648) op 8-2-2005 23:46.

het zal niet aan die zuigerveer liggen denk ik....lijkt me hoogstwaarschijnlijk dat daar iets mis mee is...vervange is natuurlijk nooit slecht !

maar het is iets met je ontsteking of je benzine (das logisch :P) maar het kunne aantal dinge zijn, zou best kunne zijn dat je bobine naar de knoppe is, of dat dat pennetje in je bobine afgebroken is, waar door hij (kweenie hoe je dat noemt) vonk tussen dat pennetje en je bobine maakt...(snap je me nog :P ??)

kan idd ook vuil zijn, maar heb je ook je kleppe gechecked...kweenie of het daar aan kan ligge, maar als ze niet volledig afsluite krijg je ook rare dinge...mss dat er hoek uit gebroke is ?

check gewoon alle gekke rare dinge wat kan afbreken, verstopt kan raken of los kan gaan (zo'n btje alles dus :P), maar aan je cilinder of zuiger kan het haast niet liggen....

check eerst ffies de bovenstaande replys en check dan als je toch bezig bent ook op paar van deze kleine dingetjes...en wel goed checke (niet snel) want sommige dinge valle gewoon haast niet op....

suc6 ermee !



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved