Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp '13 juli 8 uurs brommercross in de Schans in Lichtenvoorde' (ID 4100).
De reply is geschreven door Rudy (UserID 655) op 3-6-2002?12:47.

Quote:
Originally posted by: Nasic?

Quote:
Originally posted by: rudy?

Quote:
Originally posted by: Nasic?

Quote:
Originally posted by: SIWWN TS70X?

Ey Nasic Waar in de achterhoek is dat? K(n)appenbulten in Halle

Ik woon in doetinchem dan kom ik misschien wel kijken


tis niet in de K(n)appenbulten, maar in de schans. is binnendoor ongeveer 14km verder. Het is in lichtenvoorde. voor verdere info: [URL[t]]http://www.macl.nl[/t]macl[/URL] dit is de crossvereniging die het mede organiseert. Enneh koel dat je maybe komt

edit: je moet door halle, na halle de 2e weg rechts, die weg uitrijden (3km ofzow) dan kom je bij de grote weg uit, daar ga je links de b-weg op, en als je die uitrijd kom je vanzelf de bordjes wel tegen. je komt ook ongeveer langs me huis, dus ik kan je iig zeggen waar je heen moet

[This message is edited by Nasic on 2-6-2002 18:35]


Heb zelf nog nooit in lichtevoorde gereden(omdat halle dichterbij is)

Maar ik denk dat je paar dingen vergeet:
1:ik denk dat na 8 uur crossen met je brommer niet echt best voor hem is (het zijn tenslotte toch brommers) en uit eigen crosservaring met brommers weet ik dat er gewoon heel veel lullige onderdelen kapot gaan(voorvork enz zijn er niet echt voor gemaakt).
2:8 uur crossen qua conditie echt heel zwaar is ook al rij je met zijn 2e.

verder vind ik het gaaf idee




Deels geef ik je wel gelijk, maar het parcour is zo aangelegd dat er zelf scooters mee kunnen rijden, en dat je je brommer niet helemaal sloopt.
Verder cross ik elke zondag met mijn rieju, en ik vind dat deze machines er best voor gemaakt zijn, maar niet natuurlijk op die manier zoals crossmotoren ervoor zijn gemaakt.

en jah, die conditie dat weet ik. maar als ik meedoe doe ik ten eerste voor de lol mee, en als ik wat win dan is dat mooi meegenomen.

Verder moet je echt eens een keer in lichtenvoorde komen rijden, tis echt een mooi parcour.


K ben er wel eens geweest maar toen waren ze dicht dus heb ik er nog nooit gereden. Ik denk dat ik van de zomer er wel een keertje ga rijden.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved