Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp '13 juli 8 uurs brommercross in de Schans in Lichtenvoorde' (ID 4100).
De reply is geschreven door Nasic (UserID 634) op 2-6-2002?19:36.

Rieju's zijn wel zwaar relaxte brommers. perfect weggedrag, gewoon de showa veringshit erin, goed minarelli am6 blok. standaard onbegrenst is er ook al zeer goed mee te crossen/rijden.

Het nadeel is alleen dat ze nogal vrij veel kinderziektes hebben. bijv dat de lak op het frame gewoon waardeloos is. net zoals de lak op de kappen (als je dat hebt. bij de zwarte riejus zit er geen lak op de kappen) die laat ook hier en daar los. Ook een nadeel is de org ketting. als je onbegrenst rijd heb je ze met 500-1000 km versleten. met een iris ketting is dit probleem opgelost. En de afwerking over het algemeen is niet overal even netjes. maar als je hierdoor heen kijkt, heb je egt een ruig mooie brommer. ik vind ze pers mooier dan een gilera zulu, of derbi senda.
Ook als voordeel is het dat je ze goed kunt costumizen, waar ik nu dus bezig mee ben. binnenkort laat ik mijn frame poedercoaten, en ben ik dus van dat probleem af.

De schans is in oost gelderland, lichtenvoorde.

Verder cross ik BIJNA elke zondagmiddag in de schans. samen met me kameraden (honda mtx, rieju rr sport). iedereen die zin heeft om eens een keer te komen, dat mag gerust.

hier nog een pic van mijn rieju, net toen ik um kocht:


sorry voor de groote

als je meer wilt wten over rieju, add me dan ff bij msn: nasic_aprilia_rs50@hotmail.com

[This message is edited by Nasic on 2-6-2002 19:45]


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved