Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Amsterdam - Dakar' (ID 25531).
De reply is geschreven door Junkie XR (UserID 76) op 18-1-2005 16:19.

Mwah, is wel iets langer dan 10 uur, tenminste, als je normaal rijd. Ik ben in mei vorig jaar van Amsterdam naar St. Tropez gereden en terug van St. Rafael naar Amsterdam. Heenweg zo'n 14,5 uur over gedaan, bijna continu gereden, totaal zo'n uurtje stilgestaan denk ik. Heen gereden van 12 uur 's nachts tot half 3 's middags. Terugweg vertrokken om half 3 's middags en was om 5 uur 's ochtends weer thuis. Ik was overigens de enige die reed. Tja, of het zwaar is, ik weet het niet, op de heenweg iets meer dan 10 red bulls gedronken, dat hield me goed wakker en alert. Terugweg heb ik dat niet gedaan en was toen ik eindelijk in m'n bed lag zo moe dat ik niet kon slapen. Heen weg heb ik alleen een half uurtje m'n ogen dichtgedaan (ik stond toen stil hoor, parkeerplaats), verder de hele dag lekker in touw geweest en 's avonds om normale tijd naar bed gegaan. Ging prima.

Het mooie is als je in 1 dag naar Gibraltar zou rijden en je doet dat in de kerstvakantie, je ten eerste maar 1 dag met kut weer zit en je nog een dikke 2 weken hebt om afrika te verkennen.
Het is ongeveer 2500 km rijden, maar ik denk wel dat dat te doen is. Iig als je een auto hebt die moeiteloos continu de 120/130 haalt en je dus 2 bestuurders hebt en genoeg vertier onderweg!


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved