Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Bijna doodervaringen.' (ID 3958).
De reply is geschreven door Blorn (UserID 566) op 23-5-2002?09:02.

gister middag:
reed op een doorgaande weg met mn nsr en dan is er een drempel, er rijdt een zilvere auto voor me en die rijdt met 20 de drempel over. aan de andere kant van de drempel gaat die auto VOL op de rem, dus ik knijp mn voorrem in; het regende en er lag net weer zand op de weg (heel toevallig allemaal) gevolg: boze ik, krasjes op voorkap en een kras op mn demper.

zomer 1999:
ben op bezoek bij mn neefje in zuid-afrika. hij heeft net een nieuwe quad gekregen van zn vader. wij gingen naar zo'n meer en namen dat ding mee (is trouwens 650cc) rijden daar de hele dag kewl rond zonder helm, zonder tshirt alleen zwembroek en schoenen. op de terugweg naar huis mocht ik rijden en ging mijn neefje achterop (is iets van 20km) en dat stuk moesten we rijden over een zand/grindpad, dus ik daar vet blij volgas in zn 6 maakt die weg een knik naar rechts (je rijdt aan de linkerkant in zuid-afrika) en ik zag die bocht niet aan komen omdat je eerst een heuvel op moest en op het hoogste punt begon die knik. we reden iets van 130 op teller ofzow en toen kwamen we in berm terecht (eerst flikker je iets van 30cm van de weg af) vlogen 5/6 keer over de kop, neefje lag 20 meter van mij af. ik had GELUKKIG mn helm opgedaan voor de terugreis en had verder alleen een zwembroek en een tshirt aan. toen ik mijn ogen opendeed zag ik dat er zo'n 5 cm naast mn hoofd een kei lag die wel 3 keer zo groot was als mn helm.... ik heb daar toen eerst 10min jankend op de grond gelegen voordat mn oom er was (reed achter ons in de 4x4)
gevolgen:
quad totall-loss :p
gezicht lag helemaal open, beide benen lagen helemaal open, armen lagen helemaal open, tshirt aan de achterkant helemaal weggeschroeit door de uitlaat :p; bjorn kon 2 weken niet lopen en ik kon de eerste week ook niets zelf oppakken of iets dergelijks...

Moraal van dit verhaal: draag een helm en beschermende kleding, en als je een weg niet kent rij dan niet zo hard!!

edit: misschien denk je wat een watje dat ie gaat janken maar ik was toen ook pas 13

[This message is edited by Honda NSR freak on 23-5-2002 09:15]


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved