Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Bijna doodervaringen.' (ID 3958).
De reply is geschreven door Nick (UserID 1) op 22-5-2002?20:53.

Eigenlijk heb ik niet zo vaak een ongeluk op me brommer (afkloppen!!). Ik ben natuurlijk wel eens op me bek gegaan maarja dat hoort erbij.
Eigenlijk gebeurt het wel vaak dat ik ongelukken zie gebeuren als ik op me brommer zit. Al paar keer 112 moeten bellen omdat mensen door autos zijn aangereden enzo :a

Maar op de brommer. Nouja het beruchte 'turkenverhaal' in Amsterdam natuurlijk, waar Dave het ook al over had.
Ging ongeveer zo: We kwamen met de groep (12 man ofzo) op een stoplicht bij een kruispunt af, en Jochem, Dave, dacht ook Frank en ik reden voorop. Maar het was eigenlijk al rood. En Jochem rijdt een beetje (erg) aso daar in A'dam, dus die crosst er flink doorheen. Nouja de paar voorsten erachteraan.
Nou wil het feit dat de auto's van rechts al begonnen te rijden. Tsja en wat doe je dan? Niet midden op het kruispunt stil gaan staan natuurlijk.
Dus ik gas erop en toen ik aan de overkant van het kruispunt was kon ik niet meer op de normale rijstrook omdat mister Dave daar triomfantelijk reed. Dus ik moest uitwijken, de trambaan op. Maar daar liep ook nog eens een zebrapad waar net..... een paar hoofddoeken liepen!! Ze schrokken zich helemaal de tiefus, maar goed ook want daardoor sprongen ze optijd naar voren
En toen kwam Dave nog een keer achter me aan, dus die turken hebben 5 dagen niets kunnen zeggen van de schrik
Ik d8 dat het wel meeviel dus was het al vergeten, maar toen we bij de pont stonden te wachten zei iedereen dat ik levensgevaarlijk was .

Tsja en verder niets op me brommer eigenlijk.
Naja bij Wouter achterop op de meeting, toen Bart-Jan (zo heet ie toch?) vol achterop ons knalde. Heb nog steeds koppijn ervan (maarja ik was er beter aan toe dan Bart-Jan toen, je had ze wang moeten zien man!!!).

En ehm in Friesland toen ik daar was met Wouter. Het was helemaal donker en op die kleine kut boerelandweggetjes daar is niets verlicht. Dus ik lekker voorop rijden rij ik opeens in de berm! Maar ik had redelijke vaart dus ik wilde niet meteen remmen (anders slip je en kan je het helemaal wel vergeten). DUs ik lekker rustig laten uitrijden, zie ik opeens een fokking SLOOT op me afkomen. Dus VOL me voorrrem is, flikker over me stuur heen, brommer meteen tot stilstand gelukkig. Kwam echt een meter naast die sloot neer. En dat was echt mazzel want het vroor die dag! :a

Hmmm wat nog meer? Owja op de terugweg uit friesland. Dat was echt niet grappig.
Ik kwam uit Lelystad, over de dijk richting Almere. Nouja alles gaat goed, had die weg al vaker gereden. Maar ik wilde vroeg thuis zijn want ik zou met me werk gaan karten. Dus ik volg de bordjes Almere. Op gegeven moment _passeer_ ik de afslag die ik normaal nam om thuis te komen, want de bordjes wezen de andere kant op. Dus ik vrolijk die kant op, blijkt het een gigantisch achteraf weggetje te zijn. Nouja dat zal normaal gesproken waarschijnlijk geen probleem zijn, maar dat was dus nog steeds midden in de winter en het vroor als nete. En achterafweggetjes worden niet gestrooid :(
Maar ik was al zover uit route dat ik het erop waagde. Dus ik 5 km met 10 km/h over dat weggetje LOOPT HET OPEENS DOOD! ik was echt vet kwaad (zoiets: :p), wil me collega bellen dat ik iets later kwam. Wat blijk? ME TELEFOON IS UIT ME JAS GEPLEURD!! Nahhh ik kon wel janken! Sta je daar in de middle of nowhere terwijl het donker begint te worden en je kan niemand bereiken omdat je telefoon weg is en je mama thuis ongerust zit te wezen en je collega niets vermoedend zit te wachten om te gaan karten... Dus ik terug dat hele pokke eind over die pokke gladde weg met dat pokke slakkegangetje om maar niet onderuit te gaan. Gewoon de normale weg naar huis genomen en toen ik thuis was was het eerste wat me moeder zei: ja je bent je telefoon verloren he!
Ik: goh, bedankt. Maar hoe weet u dat?
Ja ik belde je, kreeg ik een adnere gast aan de lijn. Had die gozer hem in Lelystad helemaal gevonden! Maar gelukkig wilde hij hem terug geven dus dat is goed gekomen.

Hmm naja dat was het wel.
Zoals ik al zei: maak niet zoveel mee op me brommer

Meer vroeger met me BMX fiets enzo. Ben een keer vanuit een boomhut gesprongen met die fiets. Was echt 4 meter hoog ofzo. Maarja me fiets overleefde het gelukkig.

En dingen als: de bal van het schooldak halen. En dan lekker op de rand van dat dak (10 meter hoog, was de gymzaal) staan en die bal de lucht in trappen.
Als ik eraan terug denk wor ik er nog bang van Als ik me evenwicht had verloren was ik 10 meter naar beneden gepleurd

Naja genoeg getypt voor vandaag. Morgen Engels examen :( Geeeen zin in...

[This message is edited by Nick on 22-5-2002 21:26]


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved