Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Bijna doodervaringen.' (ID 3958).
De reply is geschreven door MB50TUNED (UserID 60) op 22-5-2002?20:26.

ik heb het ook al een paar keer gehad. 2 keer puch total loss tegen een auto. De bestuurders hebben beide keren minstens 5 keer gevraagt of ik niets had, dat konden ze namelijk niet geloven .

Nog een keer met nieuwe banden uit een bocht gevlogen met puch, toen kwam ik bijna onder een vrachtwagen. Vanaf toen ben ik rustiger gaan rijden op plaatsen waar dat nodig is.

Nog een keer stabilisator losgetrilt bij puch, bocht uitgevlogen, mijn hand zat klem onder mijn stuur, ik schuurde over de grond met mijn pols, er zit nog steeds een litteken.

Nog een keer puch voorrem losgebroken van voorvork, voorrem draait mee, kabel trekt zichtzelf strak. Ik ging keihard op mijn bek/over de kop.En bejaarden vragen of ik dat niet meer wou doen.

Nog een keer met mijn mb met ruim 90 ineens iemand die zijn auto ervoor zette met 50. Ik had 2 geblokkeerde wielen, maar wist het nog net onder controle te houden en erger te voorkomen.

En nog een keer in renesse reed ik op een weg paralel aan een 80 km/h weg. Komt er zoon wijf in kledendracht die met haar fiets ineens op het idee komt de 80 km/h weg over te steken(zomaar door de berm,omdat ze er zin in had ), zonder haar hand uit te steken snijd ze me de weg af. Ik kon haar niet meer ontwijken, ik had niets, maar haar fiets was kapot.

Op het kleinpolderplein in rdam, ik had voorang, krijg dat ook, maar een vrouw remt hard, klappen een aantal auto's achterop haar :n, ik dacht laat ik maar doorijden, ze keken niet zo blij.

zullen nog wel wat momenten geweest zijn dat ik liever niet op mijn brommer zat maar veilig thuis. Bijna alles was niet mijn fout, maar daar heb je weinig aan als je in het ziekenhuis ligt. In de meeste gevallen twijvelen automobilisten en op het laatst bedenken e zich en rijden ze toch.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved