Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Bijna doodervaringen.' (ID 3958).
De reply is geschreven door Saknet (UserID 129) op 22-5-2002?18:30.

Ehm ik heb wel ees (levensecht!! ) gedroomd dat ik dood viel van een hoog iets of zo telt dat ook? bij de klap werd ik wakker en geloof me dan voel je je verward! "huh? ik was toch dood "

Ook een keer toen reed ik ergens 50 en was er een weg van links voor me en je kon ook rechtdoor, en er stond een dikke heg voor die weg van links. Op het laatste moment kwam er net een ouwe opel kadet uit met een vrouw aan het stuur en het scheelde weinig of der hing bloed aan de muur.
Dat rare mens nam de bocht echt zo ruim dat ze de hele weg nodig had, ik moest de stoep op aan de rechterkant (met een gang van 50). Ging net goed, PFEW gedachte, maar nee dat mens (geen idee wie het was) was zo ontzettend pissed op mij ( ) dat later heeft haar broer mij lopen 'zoeken' omdat hij mij verrot wou meppen (jah zo gaat dat hier, erg niveau he)
helaas vind ie me natuurlijk nooit want ondanks de pijn in mn tenen (als je met 50 je tenen tussen je schakelpookje en een opel kadet krijgt dan voelt dat niet zo fijn gelukkig werden ze niet te erg gesplatst), had ik zin om een rondje door heerenveen te rijden en dat heb ik gedaan ook.
ondertussen scheurt dat meiske (geloof dat ze der rijbewijs niet eens had, tenminste, dat zou verklaren waarom haar moeder tegen mn ouwelui beweerde dat ze achter het stuur zat) had met der moeke naar ons huis toe en zegge tegen mn pa dat ik levensgevaarlijk rijd en eisse een schadevergoeding voor de kras op de bumper, veroorzaakt door mn stepje. Dus mn pa pakt een plamuurmesje en schraapt de loshangende stukjes plastic er een keer af en nooit weer wat van gehoord

zoiets was het sorry voor het gebrekkige taal gedoe


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved