Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Integraal of systeemhelm?' (ID 3845).
De reply is geschreven door MBBBBBB (UserID 255) op 14-5-2002?15:39.

Quote:
Originally posted by: Hans C(ventig) uit M(alossi)

met gezond verstand rondrijden, en goed anticiperen. Dat is het veiligst.
bekijkk van te vopren al welke fouten anderen zouden kunen maken.

ik rijd met zon soort piloten helm rond met een rubber afklikbaar kin stuk.
dat is dus helemaal niet veilig maar ziet er wel cool uit. als ik uberhaubt al een helm op heb (ja dom dom ik weed het)


Deze:??





Quote:
Originally posted by: $tranger

Rens'/mijn helmpie gezien? Niet heel origineel (Rens had 'm ook al voor mij hoor, en dat erken ik), maar wel superstrak, da's niet te ontkennen. Het is de caberg brutus, moet je maar ff op de site kijken, met donker vizier is ie erg strak. Wel in het zwart, maar hij bevalt heel goed. Zeer stil, voelt veilig, goedkoop (150EURO), en zooooooooo'n stoere uitstraling.


Ja die heb ik gezien, maar vind ik niet echt mooi voor die prijs.. heb ik liever een race-replica dan voor....

Quote:
Originally posted by: rs/nsr

Dat hangt van je hoofd af, welke het stevigst zit en je hoofd het best afsluit, en niet al teveel beweeg ruimte geeft. (Ik loop sins kort stage bij een brommer zaak, moet ook soms met verkoop helpen en ik heb al 4helmen verkocht )


Ja dat snap ik natuurlijk wel, maar gaat mij er even om welke qau veiligheid het beste is ( er vanuit gaande dat ie dus goed past! )

Quote:
Originally posted by: huh

Ja helm moet zo goed mogelijk om je hoofd passen en het liefst op zo veel mogelijk plekken, want hoe groter het oppervlak van de helm, hoe meer bescherming (lijkt mij). Bovendien is zo'n integraal helm handig tegen de kou in de winter en tegen al die kut beestjes in de zomer, anders komen ze nog via de onderkant binnen . En je haar gaat toch wel door de war enzo.


Ja en dat is dus het voordeel van een systeem helm!!! 's Zomers kan je mooi open rijden, en 's winters evengoed het comfort van een integraal!
En vooral, eventjes praten is zo ook veel makkelijker! Vriend van me heeft trouwens ongeveer de zelfde alleen dan van Grexx, die heeft hem altijd opgeklapt, want zo kan zijn pet eronder... maar daar gaat het mij niet om natuurlijk!

Quote:
Originally posted by: Oscar O.

Zo'n systeemhelm is wel fijn opzich maar ik heb toch maar een integraal gekocht, omdat die veel goedkoper was.
Een vriend van mij heeft wel zo'n ding en die heb ik ook wel eens opgehad, maar het is wel superfijn dat je de hele voorkant omhoog kan doen.


Ik denk dat als je toch voor een beetje kwaliteit gaat, je dan wel rond de 130+ euro moet rekenen.....


Ik denk er sterk aan deze toch maar te kopen als ze ze ook in mijn maat hebben, en als ie lekker zit.... ga donderdag wel ffentjes kijken in de stad..


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved