Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Slecht nieuws.' (ID 3814).
De reply is geschreven door Steve_ZHC (UserID 426) op 14-5-2002?09:21.

Quote:
Originally posted by: Michiel Leek?
Wanneer je het niet als "stoer" bedoelt, sorry, zo kwam het op mij over. Je zult altijd afgerekend worden op dat soort dingen, zeker wanneer mensen alleen dat horen.

(1.) Ik ben hier niet gekomen om het forum te verzieken, maar wanneer ik dat soort posts lees wordt ik redelijk kwaad, en reageer ik daarop.

(2.) Over het verhaal van die turken: ook ik kan een voorbeeld geven van criminele allochtonen, helaas ook van Nederlanders. Bovendien ken ik genoeg allochtonen die wel hun best doen om te integreren.
(3.) Je zegt dat allochtonen de maatschappij komen verzieken die wij gecre?rd hebben. Is dat wel een maatschappij waar we trots op mogen zijn, wanneer de helft van de autochtonen jongeren crimineel is? (je eigen woorden)

(4.) Met andere woorden: generaliseer niet! Lang niet alle Turken zijn crimineel!
Je weet zelf hoe het is om afgerekend te worden op iets dat je lang geleden gedaan hebt en waar je inmiddels spijt van hebt. Moet je je voorstellen hoe het voelt wanneer je wordt afgerekend op iets dat iemand anders gedaan heeft die toevallig uit het zelfde land komt.


1. Beste Michiel, dat is je goed recht, net zoals het mijn goed recht is d??r weer op te reageren, volgens mij valt dat onder ons recht op vrijheid van meningsuiting.
Net zoals het mijn MENING mag zijn dat alle buitenlanders crimineel zijn, wat het overigens niet is, dat zet ik er meteen maar even bij.
Mijn mening is dat veel allochtonen crimineel zijn, ik zeg er echter niet bij in welke mate, en tuurlijk, de autochtoon is ook niet poeslief odsow, maar ik vind dat een asielzoeker toch minder moet kunnen flikken dan hier, waar ze in principe te gast zijn.
Moet niet betekenen dat ze op kleine kutdingetjes moeten worden afgerekend, maar een allochtoon die een regelrechte kleptomaan blijkt, mogen ze van mij terugsturen, maar de autochtoon, die komt hier al vandaan, dus die plaats je in het gevang, en de allochtonen in het gevang plaats je weer buiten de Nederlandse Staat, zo los je in 1 klap het cellentekort op, samen met de allochtone recidivisten, die dat maar weer lekker in hun eigen regio kunnen doen.

2. Uiteraard zijn die er, alleen minder, en natuurlijk zijn er allochtonen die hun best doen, met als voorbeeld de Marrokaanse buurtvaders, wat ik een erg goed initiatief vind, dat zouden ze moeten financieren vanuit de (lokale) overheid, om zo toch de nieuwere generaties in toom te houden.

3. Waar ik op doelde; de maatschappij zoals die WAS voordat de gastarbeiders hier kwamen.
En trots ben ik niet op deze maatschappij, of op welke dan ook, zolang er niet genoeg respect voor elkaar is, maar ik moet zeggen, ik denk niet dat dat in de menselijke aard zit, omdat we toch nog te onderontwikkeld zijn.
Zolang er geen 100% vrede op deze aardkloot is, en het milieu grondig wordt verziekt door onnodige en onwettige giflozingen e.d. kan je er niet helemaal trots op zijn.
Maar ook dat is mijn MENING, maar je moet wel met h?le goede argumenten komen om mij van mijn stuk te brengen, maar ik kan heel redelijk zijn, ik ben daarin vrij flexibel.
Maar sta ik ergens voor, dan moet je met echte argumenten komen.

4. Dat is mijn bedoeling ook helemaal niet!
En trouwens, ik reken lang alle allochtonen niet tot criminelen, maar als ik een groepje van die bosapen zie staan met het kruis van de broek tussen de knie?n en truien tot op de enkels die een beetje leip lopen/staan te ouwehoeren, dan loop ik wel een blokje om, ik hoef geeen mes tussen mijn ribben omdat zij zo graag ruzie zoeken.
Laat ze wat gaan doen en niet uit hun neus vreten, ik weet heus wel dat de meeste net zo intelligent zijn als de autochtonen.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved