Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Slecht nieuws.' (ID 3814).
De reply is geschreven door leek (UserID 526) op 13-5-2002?23:10.

Quote:
Originally posted by: MT7 Racer?

Ok, ten 1e; ik deelde mee dat ik 1 keer in mijn leven wat heb geflikt, en dat dat best een zwaar vergrijp was.
En ik bedoelde dus dat de Nederlandse straffen te licht zijn, ook al heb ik daar om mijn daad 2 JAAR geleden (toen ik nog niet tegen gemixte drank (bier en sterker dus) kon) gemengde gevoelens over.
En mijn bedoeling was dus NIET om 'stoer' te zijn omdat ik wat gemold heb, maar om duidelijk te maken dat de straffen licht zijn.

Bij deze heb het dan ook 2 keer uitgelegd, en ik hoop dat dit wat makkelijker voor degenen die zitten te zeiken dat ik gvd sneu ben en dus absoluut niet verder kijken dan hun eigen neus lang is.

En ten 2e; Ga mij nou alsjeblieft niet vertellen dat de Turken zo lief zijn, hier in het dorp heb je een Turks restaurant, en 1 v/d eigenaars zit bij de Grijze Wolven, de Turkse maffia dus...
Al paar keer steekpartijtjes gehad omdat ze knetter-de-knetter lijp zijn.
En trouwens, vroeger had je wel criminelen, maar zeg nou zelf, de Nederlandse maatschappij is zogenaamd verrijkt met buitenlandse culturen, waarom is dan de helft van de autochtone Nederlanders crimineel (en een veel groter deel van de allochtone 'Nederlanders' crimineel) omdat ze in buitenwijken met negers, Arabieren en ander grut wonen?
Dat noem ik geen verrijking, dat noem ik verbastering van de maatschappij zoals wij die hier gecre?erd hebben, en omdat die asielzoekers bereidt zijn om voor een appel en een ei te werken hebben wij zoveel werklozen, terwijl ze toch best talenten hebben.
En ik denk dat ik toch wel het levende bewijs ben dat je niet dom en kansloos hoeft te zijn om dit soort shit te doen, want ik ben 18, zit in het 3e van een 4 jarige MBO opleiding op niveau 4 (hoogste) en ik ben nog nooit blijven zitten of iets dergelijks, ik ben ook zeker niet kansloos want met zo'n opleiding als de mijne kom je heel goed aan de bak.
En dan moet je er ook nog rekening mee houden dat ik hierna een 4-jarige HBO opleiding ga doen om toch maar ff bezig te zijn.
Maar goed, het westen van Nederland is weer heel wat anders (en ik betwijfel of dat wel zo positief is, maar goed) dan het hoge Noorden (en dan bedoel ik Groningen Friesland en noord-Drenthe) en ik zal er dan wel anders tegen aan kijken.

Maar Michiel, hou alsjeblieft je grote mond wil je, dacht je soms dat ik er trots op ben dat ik dat ene heb geflikt, maar als jij graag in een sfeer komt waar je wordt afgerekend op wat je hebt gedaan, en niet op hoe je eigenlijk bent, en dan komt het er dus op neer dat je je maar beter niet persoonlijk kan uitlaten over bepaalde kwesties, rot dan op wil je, kom het hier dan niet (nog verder) verzieken, we proberen het hier net weer op de rails te krijgen, ga maar naar een sc**ter forum ofsow, of in ieder geval, nogmaals, de boel hier niet verzieken.

[This message is edited by MT7 Racer on 13-5-2002 16:32]
Edit's; Even wat klanten verder helpen, ik loop namelijk stage bij een grote bank, en ik ben een van de veelbelovende kasmedewerkers want ik sta met een 3e plek toch best hoog (van de 120) qua commerciele doorverwijzingen kas-balie (daar hebben wij in de provincie een soort wedstrijd voor, de Giroma)

[This message is edited by MT7 Racer on 13-5-2002 16:58]


Wanneer je het niet als "stoer" bedoelt, sorry, zo kwam het op mij over. Je zult altijd afgerekend worden op dat soort dingen, zeker wanneer mensen alleen dat horen.

Ik ben hier niet gekomen om het forum te verzieken, maar wanneer ik dat soort posts lees wordt ik redelijk kwaad, en reageer ik daarop.

Over het verhaal van die turken: ook ik kan een voorbeeld geven van criminele allochtonen, helaas ook van Nederlanders. Bovendien ken ik genoeg allochtonen die wel hun best doen om te integreren.
Je zegt dat allochtonen de maatschappij komen verzieken die wij gecre?rd hebben. Is dat wel een maatschappij waar we trots op mogen zijn, wanneer de helft van de autochtonen jongeren crimineel is? (je eigen woorden)

Met andere woorden: generaliseer niet! Lang niet alle Turken zijn crimineel!
Je weet zelf hoe het is om afgerekend te worden op iets dat je lang geleden gedaan hebt en waar je inmiddels spijt van hebt. Moet jeje voorstellen hoe het voelt wanneer je wordt afgerekend op iets dat iemand anders gedaan heeft die toevallig uit het zelfde land komt.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved