Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'MB wil niet starten, pas na lang rennen' (ID 23841).
De reply is geschreven door miessie (UserID 2592) op 10-11-2004 18:59.

Je moet het probleem gewoon zoeken in de dingen die je hebt aangepast denk ik. Je zegt dat je problemen hebt sinds je bent gaan afstellen. Heb je het hierbij enkel over de carburateur of heb je ook andere dingen aangepast zoals de hierboven genoemde ontsteking en dergelijken. Waarom ben je trouwens in eerste instantie gaan afstellen? Vanwege problemen of om er eens wat mee te spelen?

Je kunt even kijken naar je membraam, maar ik vermoed niet dat dat het is aangezien dat dan tussen het afstellen en vandaag moet zijn gebeurd. Het zal niet kapot zijn, mocht hij niet meer dichtgaan dan moet je al langer problemen heben gehad.

Het kan goed zijn dat je het zuigertje waar je gasnaald in zit in je carburateur verkeerd om hebt zitten. Dit klinkt echt heel dom, maar geloof me, het is mij ook gebeurd en ik heb me de eerste keer een ongeluk gezocht. Dat geeft namelijk precies de door jou genoemde verschijnselen.

dat je choke terugschiet gebeurd wel vaker, probeer het eens door hem vast te houden of anders even met een snelbinder of een touwtje of iets even vastbinden zodat hij uit blijft. Dat geeft een hele grove indicatie van de afstelling van het geheel.

vergeet nog wat: zorg ervoor dat je zeker weet dat je aanzuigrubber goed is. Neem even de moeite om hem eruit te halen, even goed kijken of hij luchtdicht is. door hem bv met de palm van je hand af te sluiten en hard te blazen op de andere kant -> als jij rood aanloopt is het goed

Dit bericht is ge-edit door miessie op 10-11-2004 19:02


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved