Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Geen woorden, maar daden' (ID 3567).
De reply is geschreven door Neonlampje (UserID 44) op 19-4-02?12:13.

Wie is hier nu het burgertypetje hierzo??!!

Hetgeen wat er speelt..
-de persoon op de brommer is over het algemeen tussen de 16 en 18 jaar; denk je nou echt dat de meeste brommerijder gemiddeld de verantwoordelijk kunnen dragen om sneller te mogen rijden?? NIET dus... kijk eens naar het aantal ongelukken dat veroorzaakt is door brommers, gigantisch!! geen wonder dat die premie zo hoog is, moet je eens voorstellen hoe hoog de premie zal zijn als iedereen met brommertjes rond krost met 80km/h??!!
(ik zeg hier niet mee dat jij, of iemand anders op dit board onverantwoordelijk is of doet, maar het gemiddelde over alle brommerijders is lang niet zo verstandig als jij ze inschat!)
-constructiesnelheid, ok er zijn brommers die berekent zijn op 100km+, maar veel toch ook niet!! maak jij maar eens met een mt met normale trommelremmen een noodstop van over de 100km/h dat valt je vies tegen!! En dan nog maar niet te spreken over kleinere brommertjes zoals puch, tomos, vespa ed... scooters zijn in dat opzicht vele malen veiliger.

Men moet relativeren, gemiddeldes nemen, en daaruit regels afleiden die voor onze eigen veiligheid dienen!!

En dan nog.. wat denk je met 1 brief tekunnen uitvoeren, die brief zien ze, ow tis van n minderjarige kerel.. weg ermee... en dat is geen verzinsel, dat is realiteit!!

Ok, kut als je brommer in beslag wordt genomen ofzo.. maar als je daar nou zo over gaat zitte bokke, neem dan n andere hobby!! das een risico die je bewust neemt!!

Enne zoals ik al had gezegt.. jongeren zijn roekeloos, ik zie het soms wel af aanmezelf.. ff lekker plat de bocht door b.v.. allemaal wel heel leuk enzo, maar verantwoodelijk is wat anders...

enne volgende keer wanneer iemand het niet eens is met jou stelling, ga dan niet zo zitte schelden, daarmee daal je echt in respect!!


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved