Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'aangehouden mb 80cc' (ID 22766).
De reply is geschreven door Honda_mbiloss [Emiel] (UserID 985) op 6-10-2004 14:56.

nou, ben dus net bij de politie geweest:

Eerst heb ik het gevraagt over die rollerbank. na dat klopte dus zo ongeveer wel. Die vent die mij had bekeurd bleek er later wel te zijn.

Hij zegt, heb je een 51cc, krijg je hier exact dezelfde bekeuring. Of je nu een 51cc hebt, of een 125cc maakt niets uit.

Dus ik zeg zo. Dus als ik 18 ben, en heb een motorrijbewijs, dan kan ik deze verzekeren. en kan ik ermee de snelweg op:S. Ik zeg dat gaat niet goedkomen denk ik met 85 op de snelweg.

na dat vond die ook weer zo. hij ging het nog ff uitzoeken zei die. en dat zou ik dan nog horen als die meer wist. Maar hij gaf me geen hoop ofzo.

Daarna vroeg ik dus of ze met het bekeuren van deze boete ook nog keken naar je verleden. ben dus op men 15de gepakt op men citta. Na daar keken ze dus niet naar omdat dat niets te maken had met deze bekeuring.

Nu ben ik een paar maanden geleden gepakt doordat ik dus dronken op de brommer zat. waar ik voor bekeurd was. en dat koste me 186 euro's. Nu had ik dat dus betaald. en kwam er een maand later een brief dat ik nog voor de rechter moest verschijnen. terwijl er op de bon staat dat als je betaald je verdere shit kunt voorkomen.

Hij zegt: Ja dat zou wel langs elkaar heen gegaan zijn, dat hun de betaling nog niet hadden ontvangen ofzo. dus als je verder niks hoort hoef je daar niet voor voor te komen.

Ik: kijken ze daar dan ook naar bij de hoogte van deze boete?

Hij: nee doen ze ook niet, want dat heeft hier ook helemaal niets mee te maken.

Dus ik maak hier dus zo ongeveer uit op. Dat ze gewoon kijken of dezelfde actie al eens eerder is gebeurt. en volgens mij als je op een 80cctje rijd nemen ze niet meteen je rijbewijs in fzo. dat lijkt me minstens bij de 2de keer het geval.

Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de boete niet hoog word.

die vente verbaasde het trouwens ook heel erg, dat die niet in beslag is genomen.

Dit bericht is ge-edit door Honda_mbiloss [Emiel] op 6-10-2004 15:13


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved