Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'even met z'n allen de trots van nsr laten blijken!' (ID 3412).
De reply is geschreven door Hier_ben_ik (UserID 29) op 4-4-02?19:41.

ghehe ik heb ook wat gepost:

Quote:

ja ik heb een honda en ik vind nsr's gewoon goed en ik haat jullie met jullie pleepotten gvd. ga ergens anders het milieu vervuilen, al jullie plastick blijft heel lang liggen als jullie weer is met je stomme kop onderuit gaan en je hele tupperware naar de klote vallen, niet dat ik dat niet leuk vind als jullie je stofzuigers helemaal in de prak rijden.. jullie rijden zo associaal als de nete man.. en ik wed dat ik er 90% van jullie uitrijd, al die domme gasten bij ons op school stonden ook al klaar op hun plee om wedstrijd tegen mij te doen -> ik won van allemaal.. misschien dat ze toch nog een reserve-water-reservoir moeten maken zodat ze hun plee tenminste door kunnen trekken. en dat geld ook voor jullie, en als jullie dan al zo dom zijn, ok maar gaa niet de beste brommers allertijden uitschelden: honda's

tss en ik zal nog een tip geven: als je je banden inspuit met siliconenolie dan glimmen ze heel er mooi, wel een week in laten trekken en daarna meteen 30 gaan rijden door de bochten (harder kunnen jullie niet)



tss dat ze gauw een eind opflikkeren :p


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved