Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Athena voor MB' (ID 22244).
De reply is geschreven door blair (UserID 3047) op 20-9-2004 22:08.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: brutalmb70

kheb nu een malossi @ mb en ook een vorige oude eurocilindro..

die eurocilindro is velen malen sneller dan die malossi ! die malossi is klote traag !!!!

voor een malossi waar je inprenciepe dik geld voor neer legd is hij echt traag...vergeleken met een haast dooie eurocilindro !

maja, malossi word (staat in de planning) getuned door GOOT dus dat komt wel goed...


De afwerking van de eurocilindro is gewoon kut. Tenminste degene die ik in mijn handen heb gehad. Verder heb je bij een malossi standaard een betere zuiger.

En echt snel is geen enkele 45 mm cilinder uit de doos, ook de euro niet. Als er een echt snelle cilinder gemaakt zou worden zou iedereen zeiken dat zijn brommer niet snel was en de cilinder kut was. Omdat de rest van de gemiddelde setup de cilinder zou begrenzen en daardoor de zooi beroerd loopt. En bij de mensen die wel een goede setup hadden zou de slijtage en betrouwbaarheid niet voldoen voor straatgebruik.

Dan hou je dus een paar mensen over die zo gestoort zijn om hun brommer af en toe uit de schuur trekken om te sprinten op circuit of op straat . Daarvoor gaan ze heus geen cilinder(meer ) ontwikkelen. Een mal kost veel geld dat haal je er nooit uit.

Realiseer je dat een cilinder een compromis blijft tussen handelbaarheid/betrouwbaarheid/slijtage/verbruik enz.

Of dat goed komt is de vraag, het is maar net wat de rest van je setup is en wat je eisen zijn. Mensen lopen altijd tunen te schreeuwen. MAar weten niet eens wat ze willen. Slijtage,betrouwbaarhied, vermogen en breedte van de powerband....



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved