Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'honda dood.....' (ID 3365).
De reply is geschreven door ronaldv56 (UserID 503) op 30-3-02?07:36.

Nou met mmij alles goed, het meisje begon had alleen een gebrokern nagel (no bullshit!)

Maar ik w8 even hoeveel ik terug krijg van de verzekering. Als ik zo'n 900-1000 gulden terug krijg dan verkoop ik alle onderdelen die nog wel goed zijn en ga ik shoppen voor een nsr. Als ik alleen me dagwaarde terug krijg ga ik hem opknappen denk ik. Het gebeurde BTW bij onze school.

Da vrouwtje zei dat ik te hard aankwam rijden (volgens haar zon 60 km:n ) maar ik kan maar 70 en ik kom net uit een bocht waarin een drempel ligt en daarna moest ik remmen voor een tegenmoetkomende auto . De brommer ston din zijn 2 dus het zal nooit veel harder als 30 km/u zijn geweest. De poplitie zij al dat het niet uitmaakte of ik met 100 of met 10 km/ aankwam. En ik had gewoon voorrang dus ik hoop dat d verzekering mij gelijk geeft.......anders heb ik een probleem :p

Wat kan ik eigenlijk ongeveer vragen voor een Sh zonder de bovenstaande onderdelen? of met?

------EDIT
Owh jah, nadat ik ff naar huis was geweest heb ik me brommer opgehaald, maar jah kom ik in den bosch, ben ik me contact sleutels vergeten???
Dus toen heb ik de zwart-witte draad die uit het contact kom maar even door gesneden (elke honda is te starten zonder sleutel, niet dat ik iemand op ideen wil brengen maar toch) Maar iig, hij rijd motorisch gewoon goed, maar een vork die zo krom is als een banaan is niet echt makkelijk in boschten enzow. Nou iig rij ik naar huis, heel rustig komt er GVD een motorwout aan. Zegt zo, waarom rij jij zo zacht, zag je me aankomen ofzo? Ik bel even voor een rollerbank want volgens mij kan hij veel harder. Dus ik zeg wat er gebeurt is, begint hij het frame nummer enzow te controleren omdat hij d8 dat ik hem net gejat had!Ze zullen ook eens een keer helpen ofzow??


[This message is edited by ronald on 30-3-02 08:59]


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved