Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Sponsoring... webhosting etc...' (ID 3273).
De reply is geschreven door MBBBBBB (UserID 255) op 21-3-02?14:26.

Quote:
Originally posted by: Joost?Moesker

De reden waarom we dit forum hebben, en niet meer dat novogate ding, is juist om de reclames. Daarnaast is er geen hol te verdienen aan advertentie's. Je moet dan minimaal rond de 500.000 page view's per maand hebben wil iets verdienen.

Huur van een sever met ASP en microsoft data-base ondersteuning kost al snel meer dan 100 euro per maand. En dan heb je eigenlijk nog niets wat betreft bandbreedte. Ik denk dat dat dus niet echt een oplossing is.

Zoals jullie meschien nog weten zijn mijn pa & me broer de eigennaar van Dimensionplus.nl en dgs-online.nl. Zelf heb ik daar ook aan mee geholpen te programeren dus ik weet er wel het een en ander van.
Voor die site's hebben we dus een eigen profesionele server staan.

Ik heb het al een keer met hun er over gehad of ze evt het brommerforum zouwden willen hosten, en opzich hebben ze daar geen problemen mee. Nick zouw dan gewoon via Remote desktop bij zijn deel van de server kunnen.

Dus nick als je het een interesante oplossing vind dan moet je het ff zeggen.




Ja oke, kijk ik weet er ook niet alles van, dus dan weet ik dit ook weer een beetje, maar misschien ook een idee als een bedrijf een eigen server heeft dan reclame voor hun maken en ondertussen ook op hun server staan.

En dat van de server van je pa dat is ook een leuk idee natuurlijk!!

Kijk dat was eigenlijk de bedoeling van dit topic!! Proberen het te verbeteren, en nu werd je er weer ffies aan herinderd


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved