Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Kant en klare 'mix' van de pomp? Goed of slecht?' (ID 21577).
De reply is geschreven door Honda- mt (UserID 2305) op 30-8-2004 17:38.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Ed Honda CB50J


En ik weet ook niet wie het zei, maar dat alle tankstations landelijk aangestuurt worden is bull-shit Weet je hoeveel tankstations er zijn ??

Ieder tankstation heeft gewoon een eigenbaas die het lekker zelf regelt, en als hij bij de Shell werkt en hij staat een keer zonder benzine heeft hij een probleem. Of op zijn flikker of lekker ontslagen ( zijn toch zat mensen die bij een tankstations werken, dus een vervangend persoon vinden is geen probleem.. )

Dus dat ze landelijk worden ''aan gestuurd'' is bull-shit.




lol

Hou je bek dan als je er niks van weet, is het je nooit opgevallen dat alle benzinepompen dezlfde acties gelijk liggende prijzen zelfde opbouw van interieur bij alle rekken liggen de producten op een vast plek??

Alles gebeurd landelijk denk je nou echt dat elke shell verschillende olie gebruikt? zeker ok verschillende benzine van verscchillende rafinaarderijen??

Die olie word in een enorme massaproductie gemaakt en geleverd zodat zij het kunnen mengen.

Edit: ik had de helft nog niet gelezen, de voorraad van de benzine kunnen ze op het hoofdkantoor zo zien, en dan word er een tankwagen langsgestuurd!

Dit bericht is ge-edit door Honda- mt op 30-8-2004 17:40


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved