Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Over de snelweg met mtx :D' (ID 3222).
De reply is geschreven door 70malossi (UserID 34) op 17-3-02?16:36.

ik had zelf ooit begrepen dat t de bedoeling van een toppic was om een reactie te krijgen.waarom zou dr anders een reply funktie op zitten?
dus dan moet je niet proberen jezelf te rechtvaardigen door te zeggen dat we er niet op moeten reageren.waarom plaats je dat/die/duh toppic dan?
om medetedelen dat je duidelijk nog niet klaar bent om met je brommer aan het verkeer deel te nemen en snachts mensen lastig valt en geen respect voor vrouwen hebt?
als iemand anders dat zou zeggen zou i kdat ook echt wel melden,maar mischien op een andere manier om dat ik nogal de indruk krijg dat jij jezelf heel geweldig vindt.mischien ben je dat oo kwel dat weet ik niet.
en dat je het hier niet leuk meer vindt komt dus gewoon door niemand anders dan jezelf.ja mischien ook door die vrienden van je.
als ik jordi en nick moet geloven ben je best relaxed in real life,maar via t forum doe je je leeftijd geen eer aan.en als je t hier echt niks vindt ga dan en kom over een jaar of 3 weer terug mischien heb je dan de leeftijd dat je wel inziet dat je dom bezig bent.en dan ben i ker mischien ook niet meer dus dat valt dan weer mee voor je.
je moet niet denken dat wij allemaal wat tegen je hebben (i kaan uiteraard alleen maar voor myself lullen) maar zoals je bezig bent is t wel gegrond.



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved