Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Dit is pas een vage MT tank...' (ID 3201).
De reply is geschreven door Steve_ZHC (UserID 426) op 15-3-02?19:47.

Quote:
Originally posted by: MADOUX?

ik geloof dat je zo'n zelfde tankje las mij tepakken hebt dan...
zoeentje?
[IMG]http://www.endoria.net/upload/?bekijk=1166238510 [/IMG]



Nee, bijna...
Deze loopt bij die 2 framebuisjes mee omhoog, de mijne trekt dus rechtdoor vanuit het zadel zeg maar...errug mooi, alleen hoe deed je ook weer een pic in een reply?
Via een link toch?
Nah ja, ik ben bezig een pic-site te bouwen, met wat pics van mijn eigen (ex-)brommer(s) en wat txt + uitleg over de onderdelen en problemen die ik had/heb en heb opgelost, ook nog wat plannen.

Ik zal er 1tje uit de doeken doen:
Ik heb al een poosje een MBX achterbrug, en de ket slijt vet hard over dat ophangpunt vlak achter je blok, dus ik bouw met een kameraad die kan lassen een voortandwiel 14 in een U-beugel op de achterbrug zodat er een hele hoop weerstand weg is en de slijtage als het goed is vermindert (achterbrug ?n ket+tandwielen).

Gister kwam een kameraad uit Enumatil met zijn MT langs...125cc luchtgekoeld merk Ikkweenie, zal wel Verweggistaans merk zijn Nadelen: 20mm carb (bewust), 70cc uitlaat, lappendeken (verschillende velgen, verschillende kleuren, hoge MBX achterbrug en originele MB voorvork De pluspunten: 80 km op 5 liter, loopt ong 125, trekt in lage toeren alles eruit.



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved