Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp 'pechdag maar wel vette meeting!!!' (ID 3171).
De reply is geschreven door Zeta-boy (UserID 14) op 10-3-02?23:21.

Hey mannen, ik ben ook weer terug in Roosendaal. Het was werkelijk een topweekend. Zaterdag was ik om 10 uur al bij Jordi in de straat. Een beetje te vroeg, want meneer was net 2 minuten uit zijn bed. Maargoed we hebben ff lekker gesleuteld aan de mtx en de mito. 's middags rond een uur of 4 naar Jochem toegereden en daarna naar zijn vriendin. GVD wat was er toen al een teringwind. Niet normaal. Daar ff gegeten en terug naar Amsterdam gereden. Was gewoon niet te doen, want de wind was nog sterker geworden. Maargoed 's avonds lekker uit en volgende dag was de meeting. Verzamelen op de dam.

En wat we al verwachtten, sommige mensen wisten niet waar het CS van Amsterdam was, terwijl ze er naast stonden en konden de dam niet eens vinden. Rond 2 uur weggereden. Lekker door Amsterdam geblazen, 80 km wegen op. Eerst nog ff ontbijten/lunchen bij de Mc Donald's daarna karten.

Terug naar Amsterdam, weer de beruchte 80 km wegen op. Was werkelijk top rijden. Van de 'langzamere' brommers lag de top gelijk. Alleen Jordi en Rafhael((?)met zijn rs) reden sneller dan ons. Alles ging soepel totdat in 1 keer de koppeling van de mtx raar deed. Jordi en ik stonden voor 10 seconden stil en de rest was in 1 keer weg.

Thuis bij Jordi ff de tas gepakt en op het moment dat we naar het station zouden gaan stonden Jochem (onze kamikazepiloot), Rafhael, Nick (gaylord roze ROELT ) en Wouter voor onze neus. We hebben snel afscheid genomen en toen snel naar het station.

Al met al was het een topdag!!!! Ik hoop er over een maand weer bij te kunnen zijn. We zullen zien.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved