Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Aprilia RS 50 of Derbi GPR50 Racing' (ID 21103).
De reply is geschreven door Fastest Schumi (UserID 4883) op 11-8-2004 22:14.

Heb zelf ook een heel tijd zitten te twijfelen tussen derbi en aprilia, alleen die twee de rest viel gewoon af. Vooral omdat er zo vaak werd gezegd dat derbi beter was. Ik probeerde die derbi daardoor mooier te vinden als aprilia, is me dus nooit gelukt. Ik zelf zou gewoon eerder afgaan op wat je mooi vind.

de motors verschillen niet zo veel, alhoewel de derbis vaak iets langer rondrijde voordat ze voor de eerste revisatie komen, volgens me dealer dan. Mar het scheelt echt niet veel. Zoals ik hierboven al zei ik zou dan voor het totaal gaan. Zithouding, grootte, model enz.

ik zelf ben voor de aprilia gegaan. vooral vanwege t model en hijs groter. Tot nu toe (220 km valt ie me totaal niet tegen). Was trouwens wel eve schrikke, toevallig precies op t moment dat hij naar de 200 wilde springe, viel die uit. Dus ik zo kuuut, wat nuuu al kapot. Dus ik zet hem zo op de reserve, tijdje starte doet nix. Zet hem op ON doet nog nix. dus ik denk leuk mag 10 km naar huis lope was beetje aan t toure. nou 100 m gelopen probeer t nog s. Gewoon met normale tank eerst zonder toen met choke en inene startte ie . Flinke dot gas erbij en ik trug rijde naar huis ging goed. Nou 8 km verder weer t zelfde zet m op de reserve nu tijdens t rijde en hij gaat nu wel weer gewoon verder. Vond t wel een beetje vaag dat ik in ene zomaar weer 8 km kon rijde op dezelfde tank, terwijl die der eerst (waarschijnlijk) door uitviel. Maja weer wat van geleerd, niet wachtte tot ie helemaal stilstaat als ik m op de reserve zet.

en @ aprilia rs 16:

niet die harada dies lelijk , neem dan de melandri. Ik zelf heb die met de rooie velgen en vind m NATUURLIJK prachtig, vind die witte ook erg mooi. Maar de levertijd ervan zou nog wel s heel lang kunnen duren toen ik de mijne kocht, achteraf bleek dat dus niet zo te zijn maar goed. Als je genoeg geld hebt zou ik voor de nieuwe modellen gaan.

Dit bericht is ge-edit door Fastest Schumi op 11-8-2004 22:23


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved