Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Elektronica Forum in het onderwerp 'lampjes branden door' (ID 21003).
De reply is geschreven door miessie (UserID 2592) op 7-8-2004 0:16.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: chappydriver

ik heb een paar dagen geleden 2 angel eyes gemaakt (van die ringen zoals in de faq)
deze werkte perfect.
maar na een ritje in het donker sprongen de twee ledjes van 1 ring ik dus meteen de andere ring uitgezet met schakelaartje en verder gereden op halogeen lampjes.
nu ben ik gisteren naar de winkel gegaa nwaar ik de ledjes vandaan heb en zij zeggen me dat ik een batterij op mijn brommer moet zetten.
omdat mijn motorblok pieken van 14 volt geeft, en de weerstandjes / ledjes dit niet kunnen verwerken en dus doorbranden.
de batterij zou dan als een soort buffer dienen.
ben momenteel een bijna niet gebruikte batterij aan het opladen. maar waar zet ik deze batterij op mijn kabelboom?
toen ik de brommer kocht was de batterij er al uitgehaald en de plugjes er af geknipt dus weet ik niet waar ik hem moet zetten.
iemand een idee?
het gaat om een honda xl 50


kun je niet meer zien waar hij het heeft afgeknipt? Als er origineel ook een accu op zat dan moet het je bekend zijn waar hij zou moeten zitten. Dan moet je volgens mij ook de afgeknipte draadjes kunnen vinden. Zo niet, kijk op welke kleuren hij is aangesloten in het stroomschema. Hoop dat je die hebt, geen idee of ze te vinden zijn op inet). Zoek die draden op, eventueel even de huls/tape van je kabelboom VOORZICHTIG lossnijden, draad erin zetten en met isolatietape de boom weer dichtmaken. (

Dit bericht is ge-edit door miessie op 7-8-2004 0:21


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved