Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Honen' (ID 20890).
De reply is geschreven door Honda MBX80 (UserID 1485) op 1-8-2004 12:10.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: bart de schakelgek

[...]


spijt me zeer
dit is onzin

in de kartwereld (en die zogenaamde snelle scooters) rijden ze ook met 5-6 honderste speling, ga je minder, dan heeft de zuiger geen ruimte om uit te zetten, en loopt vast...

Ik hoor iig dat je zoiezo geen ervaring met RSp zuigers, gerart mosterd raced ermee in zijn kreidler, en hier een stukje van hem : De RSP zuiger levert beter vermogen met een relatief grotere sproeier omdat ze thermisch anders reageren. Ze mogen ook met speling 0 gemonteerd, wij hebben geraced met 0.01 speling en dan loopt het heel mooi, omdat ze zo hard zijn zijn ze beter vastloperbestendig dan zachtere zuigers. Je hoeft zeker niet vetter te smeren, 1:35 is voldoende onder alle omstandigheden.
Groet Gerard

Dus het spijt me voor jou bart, dat je geen verstand van hetgeen waar je over praat, ik haal kartspullen altijd bij peter de bruijn en die die adviseert 3 honderdste, en een kennis van me, leo van der kade, die tuned scooters voor de bridgestone topscooterklasse water en luchtgekoeld, en raced met 2 honderdste, dus je heb nog een hoop te leren., maarja, je bent niet de enigste hier. Ligt er ook aan of ie water of luchtgekoeld rijdt, gietijzer of alu met nicasil bijv.

Als je evt. iets bij wilt leren over het hoe en wat over rsp zuigers, die er niet alleen voor kreidlers zijn, maar ook experimenteel voor bepaalde karts, kijk dan op http://www.kreidler.nl en gebruik de zoekfunctie in het forum, en zoek op rsp, dan kun je voorlopig weer vooruit.
owjah, en bart voor ik het vergeet te zeggen, je bent een lul . suc6

Dit bericht is ge-edit door Honda MBX80 op 1-8-2004 12:15


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved